Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Gyújtásállító stroboszkóp 12V profi YATO YT-7310

23 500 Ft
Budapest XIII. kerület 1139 Budapest, Teve utca 12-14.
4 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-2468007
  • Kategória: Jármű
  • Alkategória: Autóalkatrész
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A lámpaház műanyag pisztoly formájában készül. A ház belsejében egy xenonlámpa található elektronikus kioldórendszerrel és egy egyszerű optikai rendszerrel, amely egy fókuszáló lencséből és egy reflektorból áll. A lámpa működését vezérlő impulzusok a gyújtásrendszerből származnak. A lámpa az autó akkumulátoráról kapja az áramot.

A lámpát a benzinmotorok előzési szögének ellenőrzésére és beállítására használják. Az előzési szög helyes beállítása a motor gyártójának ajánlásai szerint biztosítja a motor teljes teljesítményének elérését minimális üzemanyag-fogyasztás mellett.

A megfelelő működéshez a belső égésű motornak megfelelő mennyiségű üzemanyagra, levegőre és elektromos szikrára van szüksége, amely a hengerben lévő dugattyú optimális helyzetében a keverék begyújtását okozza. A motor gyártója a gyújtás időzítését a hengerben lévő dugattyú felső visszatérési pontjához (FPS) viszonyított gyújtási szög fokban történő megadásával határozza meg. Ez általában néhány fokkal a GZP előtt van. A tengelykapcsolóházon lévő fokozatskála és a tengelykapcsoló lendkerékén lévő jelölés összehasonlításával egy stroboszkóplámpa fényében, a gyújtás előremeneti szögét meg lehet határozni, amikor a motor jár.



Csak 4 ütemű járművekhez használható.

12V-ról üzemeltethető, az akkumulátora rácsatlakoztatva.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Schwarcz András

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület

1139 Budapest, Teve utca 12-14.


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Schwarcz András

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület

1139 Budapest, Teve utca 12-14.