Heartcare H8A futógép futópad www.hayranfitness.hu

650 000 Ft
Budapest gyömrői ut 108-126
2 napja, 13 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5249874
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Sportfelszerelés, Kerékpár
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Bemutatótermünkben az összes termék kipróbálható!
(Szombaton és vasárnap is nyitva vagyunk!)
Új HeartCare H8A futópad A kép csak illusztráció

– Hálózatról működik. – Összecsukható a tároláshoz. – Dőlésszög állítása: 20 fokozatban, elektromosan.

Ízületkímélő technológia.

– Egyedi Statikus felfüggesztési rendszer

– Futófelület mérete: hossza: 145 cm, szélessége: 53 cm. edzőtermi futófelület – Kék háttér világításos LCD kijelző. – Sebesség: 1,0 – 20,0 km/h. – Programok száma: 40. – Konzolon visszajelzés: pulzus, idő, sebesség, dőlésszög, távolság, kalória. – Motor teljesítmény: 5,0 LE csúcsteljesítmény– Gumi párna rendszer. – USB funkció, amellyel tölthető iPhone és iPad, SD kártya MP3 / 4, és fülhallgató funkció.Az edzés kényelmét az integrált ventilátor fokozza – MP3 csatlakozó, beépített hangszórók. – Automata Stop biztonsági rendszer. – Maximális terhelhetőség: 120 kg. – Kerekek a mozgatáshoz. Általános információk: – Méretei: magasság: 150 cm, szélesség: 87 cm, mélység: 197 cm. – Súlya:120 kg. – Karton mérete: 206 x 89 x 38 cm. – A futópadra a garancia 1 év. Hosszabbítható akár 3 évig! -A kép illusztráció. A HeartCare H8A futópad erős motorral, nagy terhelhetőséggel, hatalmas futófelülettel, és ezekhez viszonyítva kedvező árral rendelkező új típusa. Egy intenzív otthoni használatra alkalmas futógép. Ideális választás ha Ön komolyan gondolja a futást, vagy akár egy rendszeresen sportoló család számára is. 5, lóerő csúcsteljesítményű motorja 20 km/h maximális sebesség és 20 fokozatban dőlésszög elérését teszi lehetővé. Nagy méretű futófelülete 2, mm vastagságú szőnyeggel és szilikon ízületkímélő csillapítással, továbbá statikus rugós felfüggesztéssel rendelkezik. ízületkímélő rendszer! A könnyen leolvasható kék háttérvilágítással rendelkező LCD kijelző tájékoztat az idő, távolság, sebesség, dőlésszög, kalória vesztés, pulzusszám és program adatokról. Integrált markolati pulzusmérővel rendelkezik. Az edzés kényelmét az integrált ventilátor fokozza A maximális terhelhetősége 120 kg, használat végeztével egyszerűen összecsukható és mozgatható. Nagy terhelhetőség, méretes futófelület, könnyű kezelhetőség, egyszerű tárolás.



Masszírozó gép mely segítségével az egész hasfal megedzhető könnyedén.
– 5, LE maximális teljesítményű motor (3,0 LE folyamatos teljesítmény.)Az erős, mégis sima járású csendes motor. Intenzív használatra lett tervezve.
Sebesség: 0,8-20 km/h A futópad sebessége széles tartomány belül 0,1 km/h lépésközökkel állítható. A kívánt gyorsaság egy gomb megnyomásával elérhető.
Dőlésszög: 20 fokozatban Futhat sík terepen, vagy emelkedőn. A kívánt dőlésszög egy gomb megnyomásával elérhető.
Futófelület mérete: 53×145 cm. (edzőtermi méret) XXL A futópad hasznos felülete.csúszásmentes futószalag .
Programok: 3 Manuális, 1 Quick Start, 3 pulzusvezérelt program, 40 programprofil. Az elérhető különböző programokkal, eltérő nehézségi fokú tréningeket tehet meg a futópadon. A kívánt program egyszerűen kiválasztható.
Rezgéscsillapító rendszer: A futópad speciális szilikonos és teljesen egyedi rugós statikus rezgéscsillapítása a szabadban történő futás élményét teszi lehetővé, de az ízületeket egyáltalán nem terheli.
Ortopéd futószőnyeg: 2 mm vastagságú. Fokozza a futáskomfortot és az ízületekre, izmokra ható káros rezgéseket csillapítja.
Precíziós görgök és csapágyak: A legmagasabb minőségű csapágyazás garantálja a hosszú élettartamot és a csendes gördülést.
Pulzusmérés: Markolati pulzusmérő.
Kijelző: SMART KIJELZŐ LCD kijelző kék háttérvilágítással. Tiszta és futás közben is könnyen leolvasható kijelző. Mutatja a sebességet, a futópad dőlésszögét, a távolságot, az időt, a pulzusértéket, az elégetett kalóriát és az aktuális edzésprogramot.
Szállítógörgők: A futópad mozgathatóságáért.
Palacktartó: Az edzés alatti folyadékpótlásért.
Biztonsági kulcs: Kihúzásakor a futópad azonnal megáll.
Összecsukható: Használat után a futófelület felhajtható, és biztonságosan rögzíthető. A leengedést teleszkóp segíti.
A felhasználó maximális testtömege: 120 kg
145 cm, szélessége: 53 cm. XXL méretű edzőtermi futófelület
Futópad összeszerelt Méretei: magasság: 150 cm, szélesség: 87 cm, mélység: 197 cm.
– Súlya:120.kg.
A dobozban 90%-os mértékben összerakva

A küldemény tartalma:

– 1x Leírás és használati útmutató – 1x futópad – számla (futár által szállítás esetén)
Garancia:

1 év teljes körű garancia, ami +2 évig kibővíthető extra díj ellenében. További részleteket itt talál.
Ingyenes üzembe helyezés

Az üzembehelyezés magába foglalja a termékek precíz ellenőrzését, szőnyeg felhasználó súlyához igazitása, futószőnyeg preciz beállítást az egyenes, akadásmentes futáshoz. Első szilikon olajozást, komplett átvizsgálása a kiegészitő elemeknek pulzus érzékelők tesztje, hangszórok tesztje, összes gomb kipróbálása, motor bejáratás, emelő motor tesztelése.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Hayranfitness Kft

  • +367067-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest

gyömrői ut 108-126


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Hayranfitness Kft

  • +367067-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest

gyömrői ut 108-126