Ezt a hirdetést archiválták.

Költöztetés, bútorszállítás, fuvarozás, tehertaxi IV. kerület! 0613900000

Budapest
4 éve, 7 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4887349
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Költöztetés, Tárolás
Leírás
Költöztetés, fuvarozás, tehertaxi, bútorszállítás, irodaköltöztetés, szállítás, lakossági költöztetés. Könyvtári állományok pakolása, rendszerezése, irodaházak, irodák költöztetése, cégek költöztetése, lakás költöztetés, lomtalanítás, rakodás, hagyaték felszámolás, magas színvonalon, a hét minden napján hétvégén is. Speciális szolgáltatásaink a hangszer szállítás, páncélszekrény szállítás, nehézgépek szállítás, zongora, pianínó szállítás. Ha gondja van a bútorszerelés, kipakolás, csomagolás terén, vagy éppen nem tudja milyen és mennyi csomagolóanyag szükséges a költözéshez mi levesszük a válláról ezt a terhet is! Teljes körű szolgáltatás keretében végzünk lakás, és irodaköltöztetést, szállítást. A szükséges csomagolóanyagokat előre kiszállítjuk, ha kell becsomagolunk szakszerűen, bedobozolunk, a bútorokat szét és össze is szereljük. Nem ijedünk meg a nehéz gépektől, vagy hangszerektől sem! Páncélszekrényt, lemezszekrényt, zongorát, pianínót is szállítunk!
Hogy miért éppen minket válasszon? Költöztetést végzünk Budapesten és vidéken, cégeknek és magánszemélyeknek is egyaránt. Szakmai ismereteink tudásunk magas fokú. Járműparkunk korszerű, és jól felszerelt, a legkorszerűbb eszközökkel, szerszámokkal dolgozunk. Nem ismerünk lehetetlent ha költöztetésről van szó.
Megtekintheti honlapunkat és egyéb elérhetőségünket a lent felsorolt oldalakon! Bízunk benne hogy legközelebb is minket választ ha költözik!


Youtube: [------]

Email: [------]

Twitter: [------]
Facebook:[------]

Telefon: [------]

Elhelyezkedés
Budapest

 
Elhelyezkedés
Budapest