Legyen élmény a karácsony

Budapest
4 éve, 4 hónapja

Talán a legjobb ajándék karácsonyra, ha élményt adunk a szeretteinknek. Az év végi hajtásban mindenki elfárad, fantasztikus kikapcsolódás az évet egy pozitív élménnyel kezdeni. Szuper dolog wellness-kikapcsolódást, vagy színházjegyet kapni karácsonyra, mi összeállítottunk egy listát milyen élményt lehet még becsúsztatni a fa alá a koncertjegytől a tanfolyamokig. 


Karácsonyi ajándék ötletek


Argentin tangó magánóra

A tánc szerelmeseinek ajánljuk ez a tanfolyamot és azoknak, akik szeretnénk kicsit kilépni a komfort zónájukból, vagy esetleg mozogni szeretnének, de nem az edzőterem az ő műfajuk. A Tango Libre Budapest minden hónapban indít teljesen kezdő argentin tangó intenzív tanfolyamokat és tart magánórákat azoknak akik gyorsabban szeretnének fejlődni.


Horvátországi nyaralás

Makarska központjában kínálnak apartmanokat, egyenesen a tulajdonostól, így kedvezőbb áron bérelhetjük a nyaralás alatt. Horvátország rendkívül szép és népszerű turista paradicsom. Ideális ajándék mindenkinek, aki szereti a tengert és szeretne különálló apartmanban megszállni. 


Tisza-tavi ökotúra

A Tisza-tó Magyarország második legnagyobb tava. A Tisza vadregényes vizein evezve, semmihez sem fogható élményben lehet részünk. A tó körül van Madárrezervátum, a Valki-medence, , itt található az Óhalászi sziget, az Ökocentrum és a sarudi homokos strand. Létezik több titokzatos hely a Tisza- tavon, melyeket csak vízi úton lehet megközelíteni. A túrákon megismerkedhetnek a Tisza-tó különleges növény- és állatvilágával. Árban nagyon kedvező feltételekkel bérelhetünk csónakot, kenut és a vendéglátó egységek is alacsony árakkal várják a vendégeket.


Masszázs

Az egyik legjobb ajándék, ha masszázzsal lepjük meg a szeretteink, ezzel nem lehet mellén nyúlni. Igazi feltöltődés és még az egészségéről is gondoskodunk, mert a gyógymasszázs több betegség megfelelő kezelése. 


Kolbásztöltők

A tökéletes céges ajándék, amit a munkatársak kaphatnak egy csapatépítő kikapcsolódás. Erről gondoskodik a Hartai Kolbásztöltők Társasága, ahol egész napos programokkal várják a csapatokat. Tölthetünk kolbászt, megismerkedhetünk a vidéki ízekkel és életérzéssel. 


Sorselemzés

Remek ajándék, ha a spiritualitás iránt érdeklődő szerettünknek, aki az életében elakadt, esetleg útkeresés közepén jár, sorselemzést ajándékozunk. 






Hasonló hirdetések

 
Elhelyezkedés
Budapest