Logitech Streamcam USB 3.1 Gen 1 Type-C, 1080p/60 fps grafit webkamera

65 699 Ft
Budapest
1 napja, 7 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-6662187
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Számítástechnika, Hardver
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Logitech Streamcam USB 3.1 Gen 1 Type-C, 1080p/60 fps grafit webkamera

Közvetítse saját magát

Készítsen magasabb színvonalú tartalmat, és ossza meg szenvedélyét a Logitech StreamCam segítségével. A hibátlan képminőséggel, előre irányított kettős mikrofonokkal, sokoldalú rögzítési lehetőségekkel és USB-C típusú kapcsolattal rendelkező kamera tökéletes a közvetítéshez a kedvenc platformjaira – mindössze saját magát kell adnia!

Egy hatékony kombináció

A Logitech StreamCam még hatékonyabb a Logitech Capture szoftverrel együtt. A Capture új funkciókat tesz lehetővé a StreamCam kamerán, amelyek automatizálják többek között az expozíciót, a képkivágást, a stabilizációt, így a jó minőségű tartalom készítésére összpontosíthat.

Élethű folyamatos átvitel 60 képkocka/mp sebességgel

Elege van abból, hogy kicsit unalmasnak tűnik ? Életteli, természetes videókat közvetíthet és rögzíthet egyenletes mozgással és kristálytiszta részletekkel HD 1080p felbontással másodpercenként 60 képkocka sebességgel.

Intelligens automatikus fókuszálás és expozíció

Kerülje el a fókusz elvesztését az adatfolyamok és a videók közepén. MI-ra épülő arckövetés pontos fókuszt és expozíciót biztosít függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. Az automatikus expozíció pontosan be van állítva, így változó megvilágítási környezetekben is jól néz ki.

Teljes hd függőleges videó

Egyszerűen kapcsolja be a StreamCam kamerát, hogy azonnal álló üzemmódra váltson. Teljes HD felbontást élvezhet 9:16 formátumban – tökéletes az Instagram- és Facebook-történetekhez.

Sokoldalú rögzítési lehetőség

A rugalmas rögzítési lehetőségekkel tökéletes szöget állíthat be bármilyen folyamatos átvitelhez vagy videóhoz. A monitorra rögzíthető tartóval dönthet és pásztázhat, illetve egy állványra is rögzítheti azt. Beépített elektronikus képstabilizáló csökkenti a kamera rázkódását véletlen ütődések vagy mozgatás ellen.

Csatlakozás usb-c kábellel

A gyors és megbízható kapcsolatok szabványaként a StreamCam kamera USB Type-C típusú kábelt használva biztosít hatékony videoátviteli sebességeket. Kompatibilis Windows 10 és macOS 10.14 és újabb rendszerekkel.

Intelligens automatikus szűrés

A StreamCam a Logitech Capture szoftvert használva automatikusan az előtérbe és középre helyezi Önt az összes közvetítésben és videóban.

Prémium minőségű hang

Akár egy dalt ad elő, akár egy történetet mesél el, az előre irányított kettős mikrofonokkal közönsége autentikusabb és élethűbb hangot hallhat.

Az obs, az xsplit és a streamlabs támogatása

A Logitech StreamCam az Open Broadcaster Software (OBS), XSplit és Streamlabs szoftverekre optimalizált, így gond nélkül küldhet videofolyamokat a Twitch, YouTube és más platformokra.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest