Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Lomtalanítás Budapest - www.koltoztetes-aruszallitas.info

Budapest 1143 - Stefánia út
2 éve, 8 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3963517
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Költöztetés, Tárolás
Leírás
A Lomtalanítás Budapesten szolgáltatásunkat a lakosságnak, közületeknek és a cégeknek is egyaránt ajánljuk.
A szolgáltatásunk teljes körű, a megunt és kiselejtezett bútorok lomtalanításától kezdve, egészen az iratmegsemmisítésig mindent szakszerűen elvégzünk, betartva a környezetvédelmi előírásokat.
Vállalunk: megunt és sérült bútorok lomtalanítását, garázsok, pincék, tárolók, padlások, raktárak kiürítését és lomtalanítását, zsákos sitt szállítást, iratanyagok megsemmisítését, udvarok, irodák, épületek, raktárak lomtalanítását, elromlott háztartási gépek, műszaki berendezések hűtők és mosógépek elszállítását és lomtalanítását, lakások komplett lomtalanítását.
A lomtalanításkor elszállított dolgokat hulladékudvarba vagy szemétbányába szállítjuk.
Veszélyes hulladéknak számít többek között: hűtő, akkumulátorok, autógumi, villanykörte, elektronikai hulladékok, szárazelemek, neoncső, lázmérő, festékek, hígítók, lakkok, oldószerek, savak, lúgok, vegyszerek, fáradt olaj, használt sütőzsiradék, növényvédő szerek, gombaölőszerek, rovarölő szerek, hipó, sósav, gyógyszer-maradványok, mosószerek, stb. 
Minden esetben betartjuk a környezetvédelmi előírásokat, és ezeket a veszélyes hulladékokat kizárólag csak az arra kijelölt átvevőhelyre szállítjuk.
A Lomtalanítás Budapesten szolgáltatásunkat akár a költöztetésével egybekötve is biztosítani tudjuk, így gyorsan és rugalmasan szelektálhatja a megunt és felesleges dolgait.
Vállalkozásunk korrekt áron és számlaképesen végzi a Lomtalanítást Budapesten, a szolgáltatásunkat a hét bármely napján biztosítani tudjuk.
Ha több ideje van, akkor már a költöztetés előtt elkezdheti a selejtezéseket, a használható és a mások számára értékes dolgokat elajándékozhatja a rászorulóknak, nagycsaládosoknak.
Több kerületben találhatóak adományboltok, így ha ön átadja nekik a még használható könyveket, ruhaneműket vagy a hibátlan műszaki berendezéseket, akkor mán ön is tett valamit a rászorulókért.
További információkért látogassa meg weboldalunkat a www.koltoztetes-aruszallitas.info -t, itt a referenciáinkat megtalálhatja. 
Ha bármi kérdés merülne fel a Lomtalanítás Budapesten szolgáltatásunkkal vagy az árakkal kapcsolatban nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot ügyfél-szolgálatunkkal, a koltoztetesaruszallitas.info@gmail.com E-mail címen, vagy tárcsázza a  +36702691629 - et.

Kapcsolat a hirdetővel
  • http://koltoztetes-aruszallitas.info/

  • 0670-26-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest

1143 - Stefánia út


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • http://koltoztetes-aruszallitas.info/

  • 0670-26-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest

1143 - Stefánia út