Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Marketinges

Budapest Magyarország
5 éve, 1 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4639496
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Értékesítés
Leírás
Cégünk terjeszkedni akar a nemzetközi piacon. Szeretnénk azokat az embereket megtalálni, akikkel fel tudjuk építeni ezt. Ehhez keresünk kizárólag jó kapcsolatokkal rendelkező embereket. Azokat a munkatársakat keressük, akik ebben a folyamatban részt tudnának venni!

A Cégünk mindent megtesz, hogy a termékeinket nagy mennyiségben tudjuk forgalmazni. Ezek olyan termékek, amelyek egyedülállóak a maguk nemében és kizárólag természetes összetevőkből állnak!

Ezek a kiváló termékek az amerikai minőségbiztosítási tanúsítványt (FDA) is elnyerték; ezzel a nemzetközi élmezőnybe emelve a Céget! Nem beszélve arról, hogy sok ember köszönheti ezeknek a termékeknek az életét, az egészségét vagy a gyógyulását.

Gondolom, hogy egy ilyen nagyszerű céggel sokan szeretnének együtt dolgozni, főleg ha vezetők lehetnek benne, ami nem kis anyagi előnnyel kecsegtet. Pár hónap leforgása alatt akár egy új BMW- be ülhet az illető!

A hosszú távú bevételekről nem is beszélek, hiszen a továbbiakban minden szintváltás csaknem egy plusz helyi-értéket jelent a bankszámla forgalmadban.

Érdeklődés: telefonon a 06 30 952 9338 telefonszámon vagy e-mailben: beril.ildiko@gmail.com

Kapcsolat a hirdetővel
  • Ildikó

  • 0630952-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest

Magyarország


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Ildikó

  • 0630952-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest

Magyarország