Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Max Payne 3 Complete Edition PC

5 004 Ft
Budapest
2 éve, 2 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7410027
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A Max Payne 3 Complete kiadás a következőket tartalmazza:
Max Payne 3 alapjáték,DLC Max Payne 3: Deathmatch Made In Heaven PackDLC Max Payne 3: Painful Memories PackDLC Max Payne 3: Hostage Negotiation PackDLC Max Payne 3: Local Justice PackDLC Max Payne 3: Silent Killer Loadout PackDLC Max Payne 3: Cemetery MapDLC Max Payne 3: Special Edition PackDLC Max Payne 3: Deadly Force BurstDLC Max Payne 3: Pill Bottle ItemDLC Max Payne 3: Classic Max Payne Character 
Max Payne számára a tragédiák, melyek évekkel ezelőtt elvették tőle szeretteit, be nem gyógyuló sebek. Max, aki már nem zsaru, az élete romokban van, és fájdalomcsillapító-függő, elvállal egy munkát, egy Rodrigo Branco nevű tehetős ingatlanmogul családjának védelmét, a brazíliai São Pauloban, hogy végre megpróbáljon megszabadulni zűrös múltjától. De ahogy az események irányítása kicsúszik a kezéből, Max Payne egyedül találja magát egy ismeretlen város utcáin, kétségbeesetten keresve az igazságot és küzdve azért, hogy kiutat találjon. 
A pontos fegyverkezeléshez élvonalbeli lövési mechanizmussal, új, fejlett Bullet Time® és Shootdodge™ effektekkel, a Natural Motion Euphoria Character Behavior rendszerének teljes integrációjával az élethű mozgás érdekében, és egy sötét és fordulatos történettel rendelkező Max Payne 3 egy folytonos, rendkívül részletes mozifilmszerű élmény a Rockstar Games-től.
 
 
 
 JELLEMZŐK:
A Rockstar Games által fejlesztett folytonos, rendkívül részletes, mozifilmszerű élmény Fejlett Bullet Time® és Shootdodge™, valamint Final Kill-cam mechanizmusok a stílusos lövöldözéshez Élvonalbeli célra tartási, célzási és animációs folyamatok a precíz és folyamatos fegyverkezelésért Sötét, fordulatos történet Max Payne, az egyik legikonikusabb videojáték-karakter történetének visszatéréséről A Natural Motion Euphoria Character Behavior System és a Rockstar Advanced Game Engine (RAGE) közötti szoros együttműködés az élethű mozgás és a környezet-tudatosság új szintje érdekében Hihetetlen részletességgel megjelenített fegyverek széles választéka: a kalapács hátrahúzódik, a hüvelyek kirepülnek a töltényűrből és minden lövedék egyeileg van modellezve a kilövés pillanatától a becsapódásig Fejlett részecskefizika és rombolható környezet ad hátteret a drámai és kaotikus tűzharcoknak A sorozatban elsőként, lenyűgöző és magával ragadó, az egyjátékos játék sötét és kegyetlen hangulatához illeszkedő többjátékos élmény 
A csomagban található DLC-k:
Special Edition Pack
A Special Edition Pack új fegyvereket és karaktereket tartalmaz a Max Payne 3 többjátékos módjához. Szerelkezz fel a Hammerhead shotgunnal, a G9 gránátvetővel és a Molotov-koktéllal. Szabd testre karaktered az eredeti Max Payne játékok kedvenceivel: Max Payne a Max Payne 2-ből, Mona Sax, Vladimir Lem és Jack Lupino is itt van. 
 
Deadly Force Burst
Vedd fel a Deadly Force Burst-öt arzenálodba, hogy a nagyobb sebzést okozó töltényekkel állítsd meg ellenségeidet a Max Payne 3 multiplayer módjaiban.
 
Pill Bottle Item
Használd a Pill Bottle tárgyat, hogy több fájdalomcsillapítót tarthass magadnál a Max Payne 3 multiplayerben.
 
Classic Max Payne Character
Szabd testre multiplayer karaktered a Classic Max Payne Character-rel, melyet az eredeti Max Payne ihletett.
 
Deathmatch Made In Heaven Pack
Töltsd le a Deathmatch Made in Heaven Pack-et négy újy többjátékos mód eléréséhez, új fegyverekért, tárgyakért, burst-ökért és az új arcade mód eléréséhez. A Dead Men Walking kooperatív módban a hullámokban támadó ellenfeleket kell visszavernek Max-et és Passos-t irányítva, miközben Grit-et szereztek, amellyel a pálya újabb részei, fegyverek, fegyver kiegészítők és lőszerek  nyithatóak meg. Játssz, mint a gonosz Saci, Captain Baseball Bat Boy nemezise a Run and Stun módban; a játékot egy kábítófegyverrel kezded, a megölt játékosok pedig átállnak a te oldaladra. Add át magad a vérbosszúnak és egyenlítsd ki a számlát a Marked Man módban, ölj milyen gyorsan csak tudsz, és pörgesd meg azokat a pontszám-szorzókat a Time Attack-ban, vagy játssz Checkpoint Challenge-et az Arcade módban.
 
Painful Memories Pack
Max múltjának szörnyű lövöldözései ihlették a Painful Memories csomagot, amely négy új pályával gazdagítja a Max Payne 3 multiplayert. Térj vissza az első Max Payne játék földalatti vérfürdőjéhez a Roscoe Street Subway térképpel. Villanjon be a kopott, hobokeni csehó a Marty’s Bar pályán, nyiss tüzet a Blanco család flancos jachtján a Shoot First térképen, vagy vegyél részt bandaháborúkban a Canal De Panamá szinten. A csomag emellett tartalmazza az IMG 5.56 és az UAR-21 rohampuskákat, új avatárokat, három tárgyat, és a Hangover Burst-öt, amellyel ellenségeid homályos látással, csökkent állóképességgel és életerővel élednek újra.
 
Hostage Negotiation Pack
A Hostage Negotiation Pack négy új multiplayer pályával, több új tárggyal, fegyverrel, a Filhos De Ogum avatár frakcióval és további Max Payne 3 multiplayer jóságokkal vár. A Club Moderno és az Estádio Do Galatians pályák intenzív nightclub és stadion lövöldözéseket nyújtanak, míg az O Palácio Strip Club és a Favela Heights térképek teljesen új, részletes favela helyszínekre kalauzolnak. Használd az M24 mestelövész puskát vagy a IA2 rohampuskát, az Explosives Burst-öt a robbanékony csapdákhoz, a Bomb Suit tárgyat a robbanásokból származó sérülések kivédésére vagy az Intimidation Mask-ot ellenséged utántöltési idejének növelésére.
 
Local Justice Pack
A Local Justice Pack három új Max Payne 3 Multiplayer pályát tartalmaz: az 55th Battalion HQ pályát az összes módban, a The Imperial Palace és Departure Lounge pályákat pedig Deathmatch, Team Deathmatch és Payne Killer módokban használhatod. A csomag emellett tartalmazza az új Light Fingers Item-et, amellyel gyorsabban foszthatod ki ellenségeidet, az M4 rohampuskát kiegészítőivel, az új São Paulo-i rendőrség frakcióját, a hozzá tartozó karakter testreszabási lehetőségekkel, multiplayer kihívásokkal és új Social Club teljesítményekkel.
 
Silent Killer Loadout Pack
A Silent Killer Loadout Pack használatával három egyedi elemmel szabhatod testre felszerelésed a Max Payne 3 Multiplayer-ben: a félelmetesen pusztító Light Anti-Tank Weapon-nel (könnyű páncéltörő fegyver), a Slippery Character Burst-tel, amellyel gyorsan eliszkolhatsz egy halálos tűzharcból, és a Listening Device (lehallgató) eszközzel amely felerősíti az általad hallottakat, így már nagyobb távolságból hallhatod a feléd közeledő ellenfeleket.
 
Cemetery Map
Max fiatal feleségének és lányának végső nyughelye - a Cemetery Multiplayer Map testesíti meg a tragikus múltat, amelyet Max képtelen elfelejteni. New York City téli városképe, lesipuskás pozíciók a műemlékek közt, rombolható sírkövek, körkörös harci arénák a rotunda kertjében és egy fenyegető mauzóleum... a Cemetery pálya méltó végállomása lesz ellenségeid számára.
 
A játék online módja 2014. május 31 után nem érhető el Mac rendszerből.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Forty.hu

  • 4207043-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Forty.hu

  • 4207043-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest