Ezt a hirdetést archiválták.

Microsoft Xbox One (Robot White) programozható vezeték nélküli fehér kontroller - MICROSOFT

Budapest
1 éve, 1 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-6500408
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Emeld új szintre a játékot!

Élvezd a modernizált Xbox vezeték nélküli kontroller – Robot White kiadást, amelynek továbbfejlesztett formája a megnövelt kényelmet szolgálja!

Egyedi gombkiosztás

Szabd testre kontrolleredet egyedi gombkiosztással!* Plusz, használj bármilyen kompatibilis headsetet a 3.5mm-es jack csatlakozóval!

Xbox Wireless és Bluetooth® technológia

Xbox Wireless és Bluetooth® technológia a vezeték nélküli játékért konzolokon, Windows 10 PC-n és Android telefonokon és táblagépeken.*

Maradj a célon!

Maradj a célon a textúrázott ravaszokkal, ütközőgombokkal és markolattal, és az új hibrid d-paddal a pontos, mégis ismerős kezelésért!

Megosztás gomb

Rögzíts és ossz meg képeket, videókat és sok mást könnyedén az új Megosztás gombbal!

Gyors párosítás és váltás

Párosíts és válts könnyedén Windows 10 PC-k, Xbox Series X, Xbox One és Android telefonok vagy táblagépek között!*

*A kontroller USB-C csatlakozóval rendelkezik. Csak bizonyos eszközökkel és operációs rendszerekkel kompatibilis. Androidon és Bluetooth-on keresztül bizonyos funkciók nem elérhetők. További információ: xbox.com/controller-compatibility. Az egyedi gombkiosztás az Xbox Accessories alkalmazásban érhető el Xbox Series X, Xbox One és Windows 10 platformokon.

A Bluetooth® betűtípus és logó a Bluetooth SIG, Inc. védjegye, ezeket a Microsoft Corporation licensz hatálya alatt használja. További védjegyek és nevek a saját tulajdonosaik licensze alatt használatosak.

Elhelyezkedés
Budapest

 
Elhelyezkedés
Budapest