Microsoft Xbox Series X|S, Xbox One, PC, Carbon Black Vezeték nélküli kontroller + USB-C kábel - MIC

26 627 Ft
Budapest
2 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7506416
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Microsoft Xbox Series/PC vezeték nélküli fekete kontroller + USB-C kábel

Élvezd a modernizált Xbox Vezeték Nélküli Kontroller – Carbon Black kiadást, amelynek továbbfejlesztett formája a megnövelt kényelmet szolgálja. Maradj a célon a hibrid d-paddal, és a textúrázott ravaszokkal, ütközőgombokkal és markolattal. Rögzíts és ossz meg képeket, videókat és sok mást könnyedén az új Megosztás gombbal. Használd az Xbox Accessories alkalmazást a gombkiosztás beállításához, és hozz létre egyedi profilokat a kedvenc játékaidhoz. Párosíts és válts könnyedén Xbox Series X, Xbox One, Windows 10 PC, Android és iOS eszközök között. Használj bármilyen kompatibilis headsetet a 3.5mm-es jack csatlakozóval.

Emeld új szintre a játékot
Élvezd a modernizált Xbox Vezeték Nélküli Kontroller – Carbon Black kiadást, amelynek továbbfejlesztett formája a megnövelt kényelmet szolgálja.

Egyedi gombkiosztás
Szabd testre kontrolleredet egyedi gombkiosztással. * Plusz, használj bármilyen kompatibilis headsetet a 3.5mm-es jack csatlakozóval.

Xbox Wireless és Bluetooth® technológia
Xbox Wireless és Bluetooth® technológia a vezeték nélküli játékért konzolokon, Windows 10 PC-n, Android és iOS telefonokon és táblagépeken. *

Maradj a célon
Maradj a célon a textúrázott ravaszokkal, ütközőgombokkal és markolattal, és az új hibrid d-paddal a pontos, mégis ismerős kezelésért.

Megosztás gomb
Rögzíts és ossz meg képeket, videókat és sok mást könnyedén az új Megosztás gombbal.

Gyors párosítás és váltás
Párosíts és válts könnyedén Windows 10 PC-k, Xbox Series X, Xbox One, Android és iOS telefonok vagy táblagépek között. *

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest