Ezt a hirdetést archiválták.

Mikrochip-es Hallásjavitó - 4-szer jobban fogsz hallani!

Budapest Terézia Hallását unokájának köszönheti!
5 éve, 4 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4154411
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Egészség, Szépség, Fitnesz
Leírás
Magyarországon minden második 56 és 95 év közötti személy hallásproblémától szenved.
Mikrochip-es Hallásjavitó

A statisztikák ijesztőek: a nagyothallók 50%-a éveket vár a műtétre, vagy a hallókészülék árának megtérítésére, ami mellesleg nem oldja meg a problémát. Ennek következtében a halláskárosodásban szenvedők lassan bezárkóznak, nem járnak el otthonról és nem találkoznak a barátaikkal. A legtöbben emiatt sokat idegeskednek, mások halkan és alig érthetően kezdenek beszélni. Emiatt gyakran nem akarják bevallani (még maguknak sem!), hogy elveszítették a hallásukat.

Mikrochip-es Hallásjavitó

Terézia: 


Igazából mindent az én kisunokámnak köszönhetek, aki ápolónőként dolgozik egy svájci luxus öregek otthonában a Bodeni-tónál. Ott minden van! Medencék, masszázs, kezelések, modern terápiák – minden panaszra! Bea [Terázia unokája] eget-földet végigkutatta, hogy megmentse a hallásom, amely nagy léptékben romlott. Egyik nap odajött hozzám és azt mondta:
Tudod, nagyi, Svájcban az általam gondozott idősek ilyen apró készüléket hordanak, amivel egyből jobban hallanak mindent, teljesen normálisan. Hozok neked is egyet! Elmosolyodtam, nem hittem, hogy valami hallássegítő eszköz segíthet, ha az orvos sem tud. De Bea nagyon makacs tud lenni, megvette nekem. Nem akartam megbántani, úgyhogy beleegyeztem a dologba. Az orvosom azt mondta, hogy biztos nem káros, de az is valószínű, hogy nem fog segíteni.
 
 
RENDELÉS ITT:
Mikrochip-es Hallásjavitó

Elhelyezkedés
Budapest

Terézia Hallását unokájának köszönheti!

 
Elhelyezkedés
Budapest

Terézia Hallását unokájának köszönheti!