Milyen a tökéletes babakocsi?

Budapest
3 éve, 7 hónapja

Az egyik legcsodálatosabb érzés az ember életében, amikor gyermeke születik. A kismamák nagy részénél a fészekrakó ösztön a harmadik trimeszterben hág a tetőfokára. Ilyenkor szó szerint pánikhangulatba kerül a leendő anyuka és sürgősen be kell szereznie minden babaholmit.


Nincs ez másképpen a babakocsival sem. Alapvetően nehéz feladat babakocsit választani. Főleg azokra a szülőkre gondolok, akik első gyermeküket várják és nem tudják milyen akadályokra kell felkészülni. Mire eljutsz a vásárlásig, tudod a gyermeked nemét és tudod mekkora összeget szánsz rá. Tapasztalatból tudjuk, hogy hiába szép és esztétikus egy babakocsi nem biztos, hogy praktikus és kényelmes a babának, mamának. 


Milyen szempontok szerint válasszunk?


  • Könnyen irányítható legyen: Akár egy kézzel is könnyen irányítható legyen a babakocsi, még nem is gondolnánk, hogy hány olyan helyzet adódhat amikor csak az egyik kezünket tudjuk használni.


  • Egyszerű összecsukás: Az autóba ki és be szállás lényegesen egyszerűbb egy könnyen összecsukható babakocsival, ami nem foglalja el az egész csomagteret.


Tökéletes babakocsi választás


Ez a Quinny Zapp babakocsi extra kicsire összecsukható könnyedén.

  • Milyen a kereke: Van akinek a felfújható kerekű babakocsi a nyerő, ami olyan útszakaszon sem rázza a babát, ami nehezebben járható. A másik előnye, hogy kiránduláshoz nem kell másik babakocsit beszerezni.


  • Átalakítható-e: Egy újszülött baba mást igényel, mint egy totyogó. Ha átalakítható babakocsit választunk az is szempont, hogy kényelmes legyen az újszülöttnek és a totyogónak is.

  • Variálható e a tolókar és a menetirány: Egy kisebb baba szereti még az anyukáját látni séta közben, miközben egy totyogó már sokkal érdeklődőbb és a környezetét szeretné látni, ilyen esetben jó, ha variálható a menetirány.

Nem kell feltétlenül új babakocsit vásárolni. Használt babakocsik közül is lehet szuper állapotban lévőket találni, amiket egy vagy két gyerek használt előtte.

Vannak olyan esetek amikor mindegy milyen babakocsit választunk a babánk semmiféleképpen nem akar benne maradni. Ilyenkor jó megoldás egy hordozó, amivel könnyedén utazhatunk vagy akár házimunkát is végezhetünk.


Babahordozók országosan


Ez a Boba Carrier 4G hordozó, a hirdetés szerint, ideális kisbabák és nagyobb gyermekek részére is.





Hasonló hirdetések

 
Elhelyezkedés
Budapest