Milyen a tökéletes íróasztal?

Budapest
4 éve, 8 hónapja

Augusztusban már minden család javában készülődik a beiskolázásra. Időben el kell kezdeni beszerezni a füzeteket, iskolatáskát, kellékeket és berendezi vagy felfrissíteni a tanuló sarkot a gyerekeknek.

Fontos hogy olyan helyen tanuljon a gyermek, ami inspirálja, de nem vonja el a figyelmét a tananyagról. Az íróasztal legyen kényelmes, könnyen megközelíthető, nyugodt és világos helyen helyezkedjen el.  Az ideálisan kiválasztott íróasztal mérettel megelőzhetjük, hogy a lurkó ne görnyedjen rá az asztalra, felérje azt, a lábai kényelmesen elférjenek az asztal alatt, ez által a testtartása is megfelelő lesz. Emellett fontos szempont, hogy jó minőségű legyen, és ne menjen tönkre egy tanév alatt. 

Amire érdemes még figyelni, hogy a kisebb helyiségű szobákba jobb választás egy olyan íróasztal vagy számítógépasztal, ami fiókos-polcos vagy többfiókos, így ugyanakkora méretével, sokkal több pakolási helyet biztosít a tankönyveknek, iskolaszereknek. Ha nem szeretnénk túl sok pénzt áldozni az új darabra érdemes a használt íróasztalok hirdetései között szemezgetni. 


Nézzük a példákat, és hogy milyen áron szerezhetjük be őket?

Kék színű íróasztalt vásárolhatunk, egyik oldalán fiókokkal a másikon pakolós résszel. Az ára 17 500 forint és szinte új állapotban van. Ezen a nagyméretű asztalon, elférhet számítógép, írószerek és még tankönyvek is.

Eladó íróasztal


Ideális választás ez a stabil fenyő asztal. Méreteit tekintve kis helyen elfér, letisztult színvilága pedig könnyedén beilleszthető bármilyen stílusú berendezéshez. Az ára is kedvező, 15 000 forintért a miénk lehet. Emellett esztétikusan elrendezhetők rajta az íróeszközök, lámpák, füzetek és a számítógép is.

Eladó újszerű íróasztal


Intarziás vintage stílusú, masszív íróasztalt kínálnak eladásra. Azoknak lehet tökéletes választás, akik szeretik az antik bútorokat, meglátják bennük az egyedi, különleges lehetőséget. 50 000 forintért vihetjük haza.

Eladó vintage stílusú íróasztal


Nagyon kedvező, 7000 forintos áron vásárolhatjuk meg ez a nagyobb méretű asztalt. Több pakolós rekesszel rendelkezik, számítógépet is elhelyezhetünk rajta. Nehéz feladat, és anyagilag is költséges, ha több iskoláskorú gyerekünk otthoni tanulását szeretnénk megoldani, ezért ha olcsóbb megoldást keresünk, remek megoldás lehet ez az íróasztal.

Nagyméretű íróasztal




Hasonló hirdetések

 
Elhelyezkedés
Budapest