Ezt a hirdetést archiválták.

Minden ami költöztetés! Bútorszállítás, lakásköltöztetés, irodaköltöztetés 25 éves tapasztalattal!

Budapest
4 éve, 7 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4885709
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Költöztetés, Tárolás
Leírás
Ha gyors és minőségi költöztetőt keres Budapesten és környékén akkor ne keressen tovább! Cégünk nagy gyakorlattal, több mint 25 éve végez lakás-költöztetés, céges költöztetés, irattár költöztetés, illetve irodaköltöztetés egyaránt, otthon vagyunk minden ezzel kapcsolatos tevékenységben. Budapesti teherfuvarozó cégként kialakítottuk ennek a tevékenységnek a megrendelők igényeit követő formáit úgy hogy ez széles körben bárki részére elérhető legyen.

Szolgáltatásaink:
Teljes körű szolgáltatást végzünk amibe bele tartozik a lakások komplett csomagolása, bútorszállítás, bútorhordás, raklapos áruszállítás, lomtalanítás, irodaköltöztetés, költöztető dobozok, zsákok, egyéb csomagolóanyagok kiszállítása, és a csomagolás, a szekrények, bútorok pakolása,berendezési tárgyak, irattárak, irodák költöztetése, a fuvarszervezés, az ingyenes helyszíni felmérés, és árajánlat készítés is. Szakképzett rakodók, akik munkájuk körültekintően végzik,, gyors és rugalmas rakodás a megrendelő igényei szerint a hét minden napján akár hétvégén is .

Gépjárműpark - teherautók:
Szállítójárműveink korszerű jól felszerelt, műszakilag tökéletes állapotban lévő bútorszállító teherautók, furgon, dobozos, ponyvás, emelőhátfalas, 3,5 tonnás illetve 7,5 és 12 tonnás kivitelben.
T:[------].

Bővebben a honlapunkon olvashat.
[------]

Elhelyezkedés
Budapest

 
Elhelyezkedés
Budapest