Nem Konténeres sittszállítás - Zsákos Sittszállítás - Tici Transport

Budapest
4 napja, 21 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4647840
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Egyéb szolgáltatások
Leírás
Sittszállítás és Lomtalanítás Budapest egész területén, valamint Pest megye számos településén egyaránt, tehergépjárművel és kézi rakodással.

Fontos: Konténer kihelyezésével nem foglalkozunk, ezáltal területfoglalási engedélyre sincsen szükség, ami jelentősen megkönnyíti, a sitt elszállítás egész folyamatát.

Ha minket választ, akkor nyugodtan dőljön hátra, mert több évtizedes tapasztalatunkkal, minden ránk bízott feladatot, gond nélkül megoldunk.

Zsákos sittszállítás bemutatása:

Ezen típusú sittszállítás kizárólagosan konténer kihelyezése nélkül történik. Ezt nagyon fontos kiemelnünk, hogy cégünk a felgyülemlett sittet vagy lomot, kizárólagosan tehergépjárművekkel szállítja el, és a rakodást is mi végezzük. Magyarán egy nagyon kényelmes és gyors megoldást kínálunk partnereink részére, ahol az első lépéstől akár az utolsóig megoldjuk Ön helyett, a sittszállítással és kitermeléssel járó mindenféle kellemetlenséget, egészen az építési törmelék zsákokba töltéséig.

A legjobb az egészben, hogy ez sok esetben abszolút nem kerül többe, mintha konténert hívni, területfoglalási engedélyt szerezne, és még a hulladék konténer megtöltése is Önökre várna. Mi egy olyan komplex megoldást kínálunk, ahol a megrendelőinknek csak annyi dolga van, hogy minket felhív, és egy rövid egyeztetés után megrendeli szolgáltatásunkat.

Ha sittszállítás, akkor Tici Transport

Kapcsolat a hirdetővel
  • Tici Transport

  • 0670303-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Tici Transport

  • 0670303-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest