Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

SEO & Content Manager

Budapest
5 éve
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4630019
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Marketing
Leírás
Keressük SEO & Content Manager munkatársunkat!

Gyorsan növekvő pénzügyi cégként szeretnénk megtalálni a lendületes csapatunkba illő új online marketinges munkatársunkat.

Célunk, hogy pár éven belül teljesen átalakítsuk a hazai pénzügyek világát, átláthatóbbá, érthetőbbé és ügyfél-centrikusabbá tegyük ezt az iparágat és ehhez keresünk egy SEO és Content Managert, akinek a segítségével egyre több magas minőségű cikket tudunk készíteni és minél több emberhez juttathatjuk el az azokban szereplő, kulcsfontosságú információkat.

Egy jól gondolkodó, szorgalmas, lelkiismeretes és tanulni vágyó embert keresünk. A kiterjedt tapasztalat előny, de nem feltétel.
===================
Mit kellene csinálnod?
===================
- Tartalomkészítés menedzselése - A cég szövegírói által készített cikkek elkészülését A-tól Z-ig menedzselni, biztosítva a magas minőséget, helytálló tartalmat, nyelvhelyességet, olvashatóságot, érthető felépítést, brand-hű megjelenést.
- Cikkek minőségbiztosítása - Cikkek előkészítése, készítésének menedzselése, brief-ek összeállítása pénzügyi témában, szövegírókkal egyeztetés, minőségellenőrzés, szövegmódosítás, feltöltés menedzselése és ellenőrzése.
- Teljeskörű SEO - A weboldal on-site & off-site SEO optimalizálása a számunkra releváns témákban
- Teljeskörű content marketing - A tartalom gyártástól a disztribúcióig / forgalom generálásig, minőségi linképítés és PR tevékenység felépítése, szervezése, menedzsmentje.
- Community management - Közösségi média kommentek, kérdések, üzenetek kezelése, valamint posztok készítése, javítása, továbbgondolása
- Email marketing - Hírlevelek, email kampányok és email marketing kialakítása vagy abban aktív részvétel, és ezek menedzsmentje
- Minden egyéb írásos anyag - Segédanyagok, pdf-ek, tájékoztató anyagok, belső sablonok kialakítása és fejlesztése, karbantartása (alkalmanként megírása)
E területekben szerzett tapasztalat nem feltétlen szükséges, ha jól gondolkozol, tehetséges vagy, szorgalmas, lelkiismeretes, illetve élvezed a fejlődést és tanulást.
=======================
Mi jelenthet egy kis előnyt?
=======================
- Photoshop felhasználói szintű ismerete és szépérzék – ha ehhez értesz, akkor a cikkekhez a képeket neked kéne elkészítened vagy feljavítanod
- Google Docs és Asana felhasználói szintű ismerete – ezeket használjuk sokat a hétköznapi munka során
- Pénzügyekhez való affinitás - Alapszintű ismeretek pénzügy területen, gazdasági végzettség vagy legalább egy aktív érdeklődés a pénzügyek iránt
====================
Mit kínálunk számodra?
====================
Amennyiben te vagy az ideális új munkatársunk és neked is szimpatikus a cégünk és küldetésünk, az alábbiakat tudjuk nyújtani számodra:
1. Szakmailag izgalmas munka, nagy fejlődési lehetőséggel:
2. Bárhonnan végezhető munka, rugalmas időbeosztással:
3. Versenyképes fizetés:
Ezzel kapcsolatban fontos a számlaképesség és alanyi adómentesség - Mivel teljes mértékben rugalmas a munkavégzés helye, időbeosztása és a napi munka során is fontos az eredmény- és megoldás orientált hozzáállás, ezért az ideális jelölt is egy vállalkozói szemléletű személy, aki rendelkezik saját (KATA, egyéni vagy bármilyen jogi formájú) vállalkozással.
4. Egymást támogató hozzáállás:
5. Hosszú távban gondolkodunk:
=====================
Hogyan tudsz jelentkezni?
=====================
Először is látogass el weboldalunkra, ahol többet olvashatsz a cégünkről, a pozícióról és a számunkra ideális jelölt személyiségjegyeiről: https://nyugdijmaskeppen.hu/seo-es-content-manager
Amennyiben magadra ismertél a leírásunkból és úgy érzed, hogy Téged keresünk erre a pozícióra, akkor bátran jelentkezz hozzánk!
- Jelentkezési határidő: 2019 március 24. 24:00
Jelentkezéshez szükséges az alábbiak elküldése az -> info@nyugdijmaskeppen.hu

Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    SEO & Content Manager
    Budapest
    Keressük SEO & Content Manager munkatársunkat! Gyorsan növekvő pénzügyi cégként szeretnénk megtalálni a lendületes csapatunkba illő új online marketinges munkatársunkat. Célunk, hogy pár éven belül teljesen átalakítsuk a hazai pénzügyek világát, átlá...
 
Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest