Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

The Sims 3 Pets PC

4 397 Ft
Budapest
2 éve, 1 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7410029
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Alkoss tökéletes, vagy épp tökéletlen, kedvenceket Simjeidnek, a vad őrzőkutyáktól a mindent szétszedő cicákon át a megbízható lovakig, és sok mást, mivel nem csak Simjeid kedvenceinek külsejét, de jellemvonásaikat is meghatározhatod. Vedd irányításod alá ezeket a kedvenceket egy sor új tevékenységgel és társasági interakcióval, és tapasztald meg a világot az ő szemszögükből. Adj új lakót Simjeid háztartásaihoz, és fedezz fel vadonatúj lehetőségeket az élet játékában!
Fő jellemzők:

Több kedvenc, több szórakozás! Alkosd meg egyedi kutyák, macskák, és most először, lovak széles választékát! Gondolod, hogy Simed képes lehet megszelídíteni egy vadlovat?
Légy a kedvenc. Vedd át kedvenced irányítását és kergetőzz, áss, birkózz, és csinálj sok mást. Legyél tökéletes társ, vagy dúld fel Simjeid életét!
A kedvenceknek saját jellemvonásaik vannak! Lehetnek intelligensek, bátrak, barátságosak, víziszonyosak, szeszélyesek, buták, szelídek, gyorsak, fürgék; határozd meg te Simjeid kedvenceinek személyiségét.
A kedvencek megtanulhatnak dolgokat. A kutyák és macskák megtanulhatnak vadászni, a kutyák tudnak tárgyakat keresni, vagy randit szerezni a Simednek, a lovak pedig megtanulhatnak versenyezni és ugrani.
A Simek magukkal vihetik kedvenceiket az utcára! Vidd el Spike-ot a parkba, Whiskers-t a könyvtárba, vagy lovagolj Staron az új lovaglóközpontban.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Forty.hu

  • 4207043-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Forty.hu

  • 4207043-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest