+ Ingyenes hirdetés feladása

Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Toborzás az férfiak és nők mert lövészet casting

Budapest
1 éve, 4 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4664589
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Szállodai, idegenforgalmi munka
  • Pozíció típusa: Mellékállás
Leírás
Fiatal és dinamikus erotikus / kemény filmgyártó cég színészeket / színésznőket keres, még a 18 és 60 év közötti nem szakemberek számára egy sor kemény filmet és amatőr videót. Garantáljuk az abszolút névtelenséget (ha szükséges), a diszkréciót, az egészségbiztonságot, a szakmaiságot. Kérjük, ugyanolyan komolyan kérjük. HA TÖBB ÉRDEKELT, küldjön egy kis előadást az Ön adataival (életkor, magasság, lakóhely stb.), És a legutóbbi fényképekkel (esetleg közeli és teljes számmal) együtt a következő címre:

casting.prod@hotmail.com

FONTOS: a MAIL témakörébe (cím) a kívánt szerepet (SZÍNÉSZ/SZÍNÉSZNŐ/PÁR/MEGJELENÉS/TECHNIKUS/ TÁRSPRODUCER) helyezze el. Az e-maileket, amelyek nem felelnek meg ezeknek a kevés követelményeknek, nem veszik figyelembe a súlyosság hiányának tünete. Garantáljuk a maximális bizalmasságot a beérkezett adatok feldolgozásában, a magánélet tiszteletben tartásával kapcsolatban, a fényképek nem kerülnek nyilvánosságra, hanem csak a kiválasztás céljára használhatók fel. KÖSZÖNJÜK - SUPER CASTING Prod.

Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
BudapestHasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest