Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Total War Shogun 2 PC

2 566 Ft
Budapest
2 éve, 2 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7410034
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
SAJÁTÍTSD EL A HÁBORÚ MŰVÉSZETÉT!
A feudális Japán legsötétebb korszakában – a XVI. század közepén -egy véget nem érő háború osztja meg az országot. Az ország, melyet egykor egyesített kormányzat irányított, most számos hadakozó klánra szakadt. Tíz legendás hadúr küzd a hatalomért, miközben összeesküvések és konfliktusok tépik a birodalmat. Csak egy emelkedhet a többiek fölé, hogy a teljes nemzet szívét elnyerve új sógunná váljon... míg a többiek az ő kardja által halnak majd.
Öltsd magadra egy daimjó, a klán vezetőjének szerepét, és használj katonai és gazdasági erőt, valamint diplomáciát a végső cél eléréséhez: újraegyesíteni Japánt a parancsnoksága alatt, és az új sógunná válni, aki egy megbékített nemzet vitathatatlan uralkodójává.
Játékjellemzők:
A Total War: SHOGUN 2 a sorozat nevét megalapozó, továbbfejlesztett, teljesen 3D-s csatákat kínál szárazföldön és vízen, a taktikai hadjárattérkép mellett, mely sokak szerint a Total War szíve és lelke. A vadonatúj MI rendszerrel, melyet a japán hadviselést befolyásoló ezeréves kínai írás, „A háború művészete” ihletett, a Creative Assembly Szun-ce mester bölcsességét hozza el a Total War: SHOGUN 2-be. Ennek az ősi szövegnek az elemzése lehetővé tette a Creative Assembly számára, hogy könnyen érthető, mégis összetett stratégiai játékmenetet alkosson.
HÓDÍTSD MEG Japán szigeteit a 16. században. Vezess hatalmas szamurájhadseregeket és hadihajó-flottákat lélegzetelállító valós idejű csatákba.
ÉPÍTSD FEL királyságod a vonzó, körökre osztott játékmenetű hadjárattérképen. Használj gazdasági, politikai és katonai erőt vagyon, seregek és befolyás gyűjtésére.
TERVEZD MEG háborúdat Szun-ce „A háború művészete” műve alapján. Használj tüzet és ostromtaktikákat, kémeket és orvgyilkosokat, hogy alkalmazkodj a csatatér és királyságod folymamatosan változó körülményeihez.
CSATÁZZ ONLINE, és játszd végig a fő hadjáratot kétjátékos módban. Majd csatlakozz epikus online csatákhoz maximum 8 játékossal, és vezesd győzelemre online hadsereged különleges hadjáratokban.
A Total War SHOGUN 2 újdonságai:
Új szerepjáték-képzettségek és tapasztalati szint tábornokaidnak és ügynökeidnek. Új több szakaszból álló ostromok: a falak megmászása csak a kezdet! Új hős egységek inspirálják csapataidat és vágnak ösvényt az ellenség soraiban. Új forgatható 3D hadjárattérkép.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Forty.hu

  • 4207043-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Forty.hu

  • 4207043-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest