Ezt a hirdetést archiválták.

TP-Link Deco X68 AX3600 Otthoni Mesh WiFi 6 Rendszer (2-pack)

Budapest
11 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8856445
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Számítástechnika, Hardver
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Teljes Otthoni Lefedettség Tri-Band WiFi-vel

Távolítsa el a gyenge vételi területeket a háromsávos WiFi segítségével. A Deco X68 extra 5 GHz-es sávot biztosít, amely kizárólag a Deco egységek közötti erős kapcsolatért működik. Ez zökkenőmentes lefedettséget eredményez a tisztább, erősebb egész otthoni WiFi-ért.

Ultra-gyors WiFi, Korlátlan Szórakozás

A Deco X68 integrálja a háromsávos WiFi-t a csúcstechnológiájú WiFi 6 technológiával, több egyidejű adatfolyamotot biztosítva, hogy több sávszélességet szabadítson fel, és az eszközeit akár 3600 Mbps teljes sebességgel elérje. Élvezze a reszponzívabb játékokat vagy a 8K streaminget szakadozás vagy pufferelés nélkül.

Több Tucat Eszköz Csatlakoztatása

A WiFi 6-tal továbbfejlesztett Deco X68 hatékonyabb hálózatot épít ki az átlagos teljesítmény 4-szeresével a csatlakoztatott eszközökön sűrű környezetben. Élvezze a jövő hálózatot, amely gyorsabban betölt és több eszközzel elérhető.

Zökkenőmentes Böngészés Egyetlen WiFi Névvel

A TP-Link Mesh azt jelenti, hogy a Deco egységek egységes hálózatot alkotnak. Telefonja vagy táblagépe automatikusan csatlakozik a legközelebbi Deco-hoz, miközben az otthonában mászkál, és valóban zökkenőmentes WiFi -élményt nyújt.

A Beállítás Sokkal Egyszerűbb Lett

Bontsa ki a Deco-t, telepítse az alkalmazást, majd egyszerűen kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. A Deco gondoskodik a többiről, és percek alatt üzembe helyezi a hálózatot.

Egyszerű Kezelés

Kezelje Wi-Fi-jét otthonról vagy távolról a Deco alkalmazással, beleértve az összes csatlakoztatott eszköz megtekintését, saját prioritásainak beállítását, vendéghálózat beállítását és egyebeket.

Hangvezérlés

Párosítsa Alexával, hogy egyszerű hangutasításokkal vezérelhesd a Deco X20-4G-t. Élvezze a kényelmes életet. (Alexa egyenlőre nem tud magyarul, angol nyelven vezérelhető)

Minden Deco Összedolgozik

Deco X68 minden más Deco modellel kompatibilis, így Mesh hálózatot alkot. Bővítse a WiFi lefedettséget bármikor, egyszerűen hozzáadva több Deco-t.

Funkcionális és Gyönyörű

A Deco X68 egyszerű fehér kialakítása és finom külső burkolata lehetővé teszi, hogy tökéletesen illeszkedjen szinte bármilyen otthoni dekorációhoz.

Elhelyezkedés
Budapest

 
Elhelyezkedés
Budapest