Ezt a hirdetést archiválták.

Díjmentes céges weboldal készítés

Budapest
2 éve, 5 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7808724
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Reklám, Hirdetés, Média
Leírás
Díjmentesen vállalok az első (komoly) érdeklődő számára céges weboldal készítést. Ajánlatom célja a gyakorlás, meg most van egy kis szabadidőm erre.
Amennyiben még nincs weboldala és szeretne egyet, itt a soha vissza nem térő alkalom! Ma már hátrányban van az a vállalkozás, amelyiknek nincs honlapja, mivel sokan a világhálón informálódnak.

Részletek és feltételek:
- Az első 30 napban végzett munkám maximum 10 munkaóra időkeretig díjmentes. Ennyi idő alatt elkészíthető egy bemutatkozó weboldal.
- A szöveges és fényképes tartalmat Önnek kell elküldenie E-mailben. Előny, ha már van egy vázlat.
- Reszponzív (a kijelző felbontásához igazodó) oldalakat készítek, azaz számítógépen, laptopon, táblagépen és mobiltelefonon egyaránt kényelmesen használható és olvasható lesz.
- A weboldalt WordPressel és Divivel készítem el. Licensz kulcsot nem adok ki, egy domainhez aktiválom, csak azon lesz használható. A licensz örökre szól és nincs egyéb feltételhez kötve (ha később más veszi át a weboldal szerkesztését, akkor is tovább használhatja).
- A tárhely és a domain költségeit Önnek kell fizetnie. Ezen szolgáltatások hiányában ingyenes webtárhelyen is elhelyezhetem az oldalt (bár nem feltétel, de javasolom a saját domain regisztrációt, ez .hu végződés esetén kb. 1300 Ft évente).
- A honlap az elkészülte után 100%-ig az Ön tulajdonában lesz. A későbbiek folyamán Ön vagy egy másik szerkesztő is tudja majd a tartalmat módosítani (minden jelszót megkap hozzá). Amennyiben a weboldal jövőbeli karbantartásával engem bíz meg, megegyezés szerinti áron vállalom.
- Több egyidejű jelentkezés esetén az első komoly érdeklődő lesz a nyertes, de a későbbiek folyamán lehetnek újabb akciók a szabadidőm függvényében.

Elhelyezkedés
Budapest

 
Elhelyezkedés
Budapest