Zsákos Sittszállítás, Lomtalanítás, Hulladékszállítás - Tici Transport

Budapest
3 napja, 23 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-2662373
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Egyéb szolgáltatások
Leírás
Cégünk vezető szolgáltatása, a teherautóval és rakodással történő sittszállítás, zsákos sittszállítás, lomtalanítás, Budapesten és Pest megye számos településén.

Ezen szakterületen kiemelkedő tapasztalattal rendelkezünk, és nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy mára már az egyik piacvezető szolgáltatóvá sikerült előlépnünk a piac ezen szegmensében, és továbbra is arra törekszünk, hogy ez a jövőben még sokáig így is maradjon.

Legyen szó építési törmelék elszállításáról, hulladékszállításról vagy lomtalanításról, ránk garantáltan számíthat!

Fontos megjegyezni, hogy konténer lerakásával nem foglalkozunk, hanem a zsákos sittet, hulladékot, lomot, kisteherautóval szállítjuk el.

Természetesen kollégáink saját kezűleg pakolják fel az elszállítani kívánt lomot, zsákos sittet, egyéb építési hulladékot, természetesen kérésre be is zsákolják, és úgy szállítják el.

Budapesti székhelyünkből adódóan, a fővárosban esedékes zsákos sittszállítással, lomtalanítással, építési törmelék elszállítással kapcsolatos munkáinkat sokkal kedvezőbb áron tudjuk vállalni budapesti megrendelőink részére, mintha Ön a fővároson kívül eső területeken lakna.

Ha sittszállítás, akkor Tici Transport!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Tici Transport

  • 0670303-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Tici Transport

  • 0670303-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest