Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó 221 nm-es Újszerű Családi ház Bugyi

Bugyi
4 éve, 2 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó Ház, Bugyi
    Bugyi
    Csak a Duna House kínálatában!Amikor meghozunk egy döntést, hogy új otthonba költözünk, az biztos, hogy jól átgondoljuk. Mérlegeljük a lehetőségeket, hogy mi az, ami fontos.-Jó közlekedés?-Biztonságos, csendes, kertvárosi környék?-Közelben legyen isk...
    • Eladó ház, Lakás - Bugyi
    1 napja, 7 órája
    47 900 000 Ft
  • Eladó Ház, Bugyi
    Bugyi
    Összeköltözők, nagycsaládosok figyelem! Eladó Bugyi nagyközség csendes utcájában 1843m2-es telken álló, két generáció együttélésre is alkalmas, kiválóan megépített, jó szerkezetű családi ház.1985-ben téglából épült három szintes családi ház várja új ...
    • Eladó ház, Lakás - Bugyi
    1 napja, 7 órája
    49 900 000 Ft
  • Eladó Ház, Bugyi
    Bugyi
    Kizárólag a Duna House kínálatában!Fontos Ön számára a nyugalom és csend? Ha nem házat szeretne, hanem otthont?NE KERESSEN TOVÁBB MEGTALÁLTA!Budapesttől 30 percre Bugyi nagyközségben eladó egy 1810 m2-es telken nagycsaládosoknak, vagy összeköltözőkne...
    • Eladó ház, Lakás - Bugyi
    1 napja, 7 órája
    54 990 000 Ft
  • Eladó Ház, Bugyi
    Bugyi
    Bugyin, központhoz közel, nagycsaládosoknak, vagy összeköltözőknek is ideális, 260 m2-es, családi ház, boros pincével, 776 m2-es telken SÜRGŐSEN eladó!Az 1999-ben épült, 2018-20, majd 2022-ben igényesen felújított otthon, szépen parkosított udvarral,...
    • Eladó ház, Lakás - Bugyi
    1 napja, 7 órája
    79 900 000 Ft
  • Eladó Ház, Bugyi
    Bugyi
    Alacsony rezsi? Új, energiatakarékos otthon?Ne keresse tovább, megtalálta!Budapesttől 25 percre Bugyi csendes aszfaltozott utcájában, kulcsrakész állapotban eladó egy 92m2-es nappali + 3 szobás ikerház 554m2-es saját telken.A két épület egymás mellet...
    • Eladó ház, Lakás - Bugyi
    1 napja, 7 órája
    69 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4865364
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 221
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
ENTERIŐR ÁLTAL KÉSZÍTETT LUXUS KIVITELŰ ÉS FELSZERELTSÉGŰ ÁLOMOTTHON BUDAPESTTŐL 35 km-re!

Bugyi ÚJ KERTVÁROSI részén, egy 1183 m2-es telken, távol a város zajától egy minőségi anyagokból épített EGYSZINTES EXCLUSIVE 180 m2-es LAKÓTÉRREL + 41,25 m2-es DUPLA GARÁZZSAL (a garázsból a lakás külön ajtón keresztül is elérhető) + 37,84 m2-es TERASSZAL (melyből 11,02 m2 fedett) + és egy CSODÁLATOS PARKOSÍTOTT KERTTEL rendelkező KÖRBENAPOZOTT, TEHERMENTES ALACSONY REZSIJŰ CSALÁDI HÁZ ELADÓ.

Miért álomotthon? Mert 2016-ban egy igen ismert lakberendezési újságban a GOLDEN HARMONY XIII. évfolyam [------]. Tél kiadványában méltán kiérdemelt 8. oldalt kapott az ingatlan. 

Az ingatlan elosztása: A lakásba belépve egy tágas ELŐSZOBA (17,01 m2-es) fogadja az érkezőket (ahol számtalan beépített szekrény nyeli el a cipőket és a kabátokat), ezen helyiségből jobbra nyílik egy épített zuhannyal rendelkező VENDÉG MOSDÓ mellékhelyiséggel ( 5,64 m2) balra egy 11,88 m2-es dolgozószoba, mely vendég szobaként is funkcionálhat, a lakás bejáratával szemben egy KÉTSZÁRNYÚ ÜVEG TOLÓAJTÓ keresztül vezet az út az otthon SZÍVÉHEZ a hatalmas NAPPALIHOZ (40,80 m2-es) majd a 25 m2-es KONYHA-ÉTKEZŐHÖZ a konyhából nyílik egy ablakos KAMRA helyiség (1,88 m2) és egy háztartási helyiség 9,52 m2-rel, amely méretének köszönhetően szárító és vasaló szoba is egyben, ahonnan egy 4,24 m2-es szárító (fedett) terasz nyílik. 

Majd egy külön KÖZLEKEDŐN (4,41 m2) keresztül érhető el az ingatlan LAKÓTERE ahonnan két nagyon jó méretű GYEREKSZOBA nyílik 16,63 m2-rel és 16,20 m2-rel, majd a közlekedő végén egy hatalmas FÜRDŐSZOBA (11,19 m2) ahol dupla mosdó, épített zuhanyzó és egy kád (belső led világítással) + mellékhelyiség is megtalálható. Majd a sort a különleges hangulatú SZÜLŐI HÁLÓSZOBÁVAL (16,96 m2) zárom mely, mint a közlekedőből mint a fürdőből megközelíthető különlegessége és oka, a két irányból nyílásnak az hogy, ezen szoba nem csak háló hanem GARDRÓB funkciót is ellát. 

Műszaki adatok: Maga az épület 2016-ban épült 38 cm-es téglakörítő falazattal, 10 cm-es grafitos hőszigetelő rendszerrel, 3 rétegű barnított fóliás nyílászáró kerültek kiépítésre. Az épület monolit betonfödémmel készült, (tehát igény esetén emeleti szint is ráépíthető) azon egy 20 cm-es kőzetgyapot szigeteléssel, 15 cm-es padlószigeteléssel. A teljes ház fűtési rendszere a külön háztartási helyiségben található ahol egy Wolf típusú kondenzációs gázkazánról működő teljes padlófűtés (még a garázs területén is) plusz kiegészítésként egy PUFFER tartály is beépítésre került mely biztosítja a folyamatos azonnal érkező meleg vízellátást.

A kivitelező cég mely a házat építette még a mai napig épít, szakemberei ismerik a ház minden részét, tehát ha csere, javítás szükséges, állnak az új tulajdonos rendelkezésére. 

Az ingatlan felszereltsége igen magas és az alábbiakat tartalmazza:
- a lakás több pontján beépített GARDRÓB SZEKRÉNY került beépítésre, melyek a vételár részét képezi
- a nappali egyik éke a BIOETANOL látványkandalló, amely téli időszakban, a nappaliban kellemes meleg biztosít
- KÖZPONTI VÍZTISZTÍTÓ RENDSZER (háztartási helyiségen elhelyezve) 
- minden ablak ELEKTROMOS színterezett (nyílászáró színével megegyező színben) ALUMÍNIUM REDŐNNYEL + szúnyoghálóval. 
- PLUSZ KÉMÉNYKIÁLLÁS is van esetleges kandalló kiépítésére 
- padlástérbe egy központi HŐVISSZANYERŐS SZELLŐZTETŐRENDSZER került kiépítésre, amely folyamatos friss levegőt biztosít az egész ingatlanban (ezen rendszer meleg levegő befújására is képes, így gazdaságos fűtésrásegítésként is funkcionálhat) 
- Exclusive burkolatokkal 
- kétállásos garázs HÖRMANN típusú elektromos garázskapuval felszerelve (továbbá a garázs méreteinek köszönhetően tárolóként is kiválóan funkcionál). 
- beépített LUXUS KONYHABÚTOR + konyhagépek (12 terítékes mosogatógép, konyhaszigetbe épített AEG főzőlap, függő konyhai elszívó rendszerrel, toronyba épített sütő és mikró és beépített BORHŰTŐ. 
- a nappalból egy hatalmas osztott TOLÓAJTÓN keresztül juthatunk ki 
- ÁLMENNYEZET REJTETT VILÁGÍTÁSSAL minden helyiségben a nappaliban ékessége, ahol egy RELAX sarok került kiépítésre különleges mennyezetbe épített LED ÉGBOLTTAL. 
- TELJES EGYEDI BÚTORZAT, ÜLŐGARNITÚRA, CSILLÁROK FÜGGÖNYÖK, HÁLÓSZOBA ÉPÍTETT ÁGYA, ÉTKEZŐ ASZTAL + 6 db. SZÉK a vételár részét képezik 
- Nappaliban egy kőoszlopba süllyesztett 200 literes AKVÁRIUM beépítéséhez szükséges előkészítés
- KOVÁCSOLTVAS kerítés 
- kertben ROBOT FŰNYÍRÓ 
- ÖNTÖZŐRENDSZER – FÚRT KÚT 
- PARKOSÍTOTT KERT (igény esetén a kertész) 
- kültéri terméskő burkolatok a homlokzaton 
- NAPELEM kiépítéséhez szükséges alapcsövezés plusz radiátor kiállások kiépítve
- KLÍMA a több helyiségbe kiépítésre került
- RIASZTÓ és KAMERA RENDSZER (biztonsági szolgálattal igény esetén) 
- épített fedett kutya kennel

Internet és tv szolgáltatói közül lehet választani: UPC és T-HOME 

Igény esetén egy WELLIS JAKUZZI (melyhez thermotetővel, wellistep medence kilépővel) külön megállapodás részét képezi. 

Várható rezsi költség: 70-80.000.-Ft/hó

Közvetlen közelében több bevásárlási lehetőség bolt, piac néhány perc sétával elérhető. 


Hivatkozási szám: [------]

Elhelyezkedés
Bugyi

 
Elhelyezkedés
Bugyi