Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó 6 szobás, 2 fürdőszobás jó állapotú tégla ház Dányban

Dány Dány
3 éve, 2 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó háromszintes, 2004-ben épült családi ház
    Dány, Kossuth utca, Budapest határától 25 km-re.
    Budapest környéki, háromszintes, szintenként 90/110/110 m² alapterületű, 2004-ben részlegesen elkészült, napfényes családi ház eladó. A földszint és a szuterén 2017-ben lett befejezve. A tetőtéri lakószint ugyanekkor lett felújítva. A tetőtérben egy ...
    • Eladó ház, Lakás - Dány
    12 órája, 29 perce
    79 900 000 Ft
  • Eladó ház, Dány
    Dány
    Eladóvá vált egy azonnal költözhető, 100 négyzetméteres családi ház DánybanJellemzők: 100 nm-es alapterület, három kényelmes hálószobával Vegyes falazatú építés (vályog + tégla) Nagy méretű előszoba, amely akár nappaliként is használható, ideális a c...
    • Eladó ház, Lakás - Dány
    2 napja, 15 órája
    42 900 000 Ft
  • Eladó ház, Dány
    Dány
    Dány egyik csendes utcájában, 615 nm-es telken, 92 nm-es önálló családi ház eladó.A vegyes falazatú, világos, jó elosztású ingatlanhoz 24 nm-es fedett terasz és egy ipariárammal rendelkező melléképület tartozik. Az ingatlan belső felújítása során az ...
    • Eladó ház, Lakás - Dány
    2 napja, 15 órája
    39 500 000 Ft
  • Eladó ház, Dány
    Dány
    Eladó Dányban, egy idén teljeskörűen felújított, két generációs családi ház!Még idén CSOK-ra megvásárolható!Csendes, rendezett utcában helyezkedik el, 1039 nm-es telken fekszik, ez a vegyes falazatú családi ház.Itt csak a falak álltak még tavaly :) M...
    • Eladó ház, Lakás - Dány
    2 napja, 15 órája
    49 900 000 Ft
  • Eladó 160 m2-es családi ház Dány, Zrínyi utca
    Dány, Zrínyi utca
    Nyugalmat és Csendet Keresők Paradicsoma Vár Önre Dányban!Dányban egy kivételes lehetőséget kínálunk azoknak, akik szeretnék megtalálni az ideális helyet a természethez közel, és a nyugalomra vágynak. Ez a 2243 nm-es terület minden igényt kielégít, a...
    • Eladó ház, Lakás - Dány
    2 napja, 16 órája
    74 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5500001
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 6
  • Alapterület (m²): 187
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladó nagyon jó állapotú, 6 szobás, 2 fürdőszobás családi ház Dányban!

Az ingatlant 1981-ben építették beton alappal, 38-as téglából. Az elmúlt évek során folyamatosan karban tartották, alakították. A tető kiváló állapotú, beton födémes. Így a tetőtér igény esetén beépíthető, ezzel minimum 60 nm-el növelhetjük az ingatlan alapterületét.

Alapterülete 187 nm.

Az alsó szint 92 nm.

Ezt 2018-ban újították fel, ekkor kialakításra került egy konyha étkezővel, egy tágas nappali, egy tágas hálószoba és a fürdőszoba. Illetve kicserélték mindkét bejárati ajtót, részlegesen a beltéri ajtókat is, a helyiségek új burkolatokat kaptak, valamint új, hőszigetelt, fa nyílászárókat szeretlek be, redőnnyel. A mosókonyhát a szóbáktól megfelelő távolságra helyezték el, itt kapott helyet a 2 kazán is.



Az emelet 95 nm.

Itt szintén található egy tágas nappali, melyet napsütötte terasz vesz körül, ahova öröm kiülni elkortyolni a reggeli kávénkat. Mellette egy nagyobb méretű szoba, a ház másik végében pedig egy gyerekszoba és egy hálószoba gardróbbal. Természetesen itt is helyet kapott egy fürdőszoba és egy WC is, mely külön helyiségben található.

Mindegyik szobában jó állapotú kétszárnyú fa nyílászárók vannak redőnnyel.

 

A telek 1001 nm

Szépen rendben tartott, gondozott. Termőföldje kiváló, így a vállalkozó szelleműek saját maguk termelhetik a zöldségeket, gyümölcsöket és fűszernövényeket.

Melléképület szintén jó állapotú, 3x17 nm-es helyiségekre van bontva (garázs, tároló, ól)


Az ingatlan teljes közművel ellátott. Fűtése az új Hajdu Smart kondenzációs gázkazánnal és vegyes tüzelésű kazánnal is megoldható. Meleg vizet jelenleg mindkét fürdőszobában villanybojler biztosítja.

 

Kifejezetten ajánlom nagycsaládosok részére! Valamint két generáció összeköltözésére is kiválóan alkalmas, hiszen fürdőszoba és WC mindkét szinten található. 


A több mint 4500 főt számláló község egy dinamikusan fejlődő település a gödöllői járásban. Az elmúlt években a középületek megújultak, az itt lakók számára új szabadtéri edzőterem, játszótér létesült, kibővült a piactér. 

A környező erdők kiváló lehetőséget adnak a kirándulni vágyók számára, a dányi tó partján a horgászat szerelmesei hódolhatnak szenvedélyüknek.

A településen működik bölcsőde, óvoda, általános iskola, teljes körű az orvosi ellátás (háziorvos, gyerekorvos, fogorvos). 

Több szupermarket, kisbolt, dohánybolt található Dányban. Működik a településen pizzéria, kifőzde, művelődési ház és a helyi vendéglő, ami évente több bálnak, rendezvénynek biztosít helyszínt.

Gödöllőtől kb. 22 km-re délkeletre, Budapesttől kb. 35 km-re keletre fekszik. 

Irodánk díjmentes, bankfüggetlen hitel tanácsadást biztosít minden olyan ügyfelünk és leendő ügyfelünk részére, aki jelzáloghitel, CSOK, Falusi CSOK stb. igénybevételét tervezi a vásárlása során. 


Tanácsadásunkat természetesen akkor is igénybe veheti, ha végül másik ingatlanra esik a választása!

Ha szeretné személyesen megtekinteni, vagy bármilyen további kérdés felmerült, akkor keressen bizalommal.


Hivatkozási szám: STARTLAK-[------]

Elhelyezkedés
Dány

Dány

 
Elhelyezkedés
Dány

Dány