Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó Ház, Dány 49.700.000 Ft

Dány
1 éve, 2 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó ház, Dány
    Dány
    Eladóvá vált egy azonnal költözhető, 100 négyzetméteres családi ház DánybanJellemzők: 100 nm-es alapterület, három kényelmes hálószobával Vegyes falazatú építés (vályog + tégla) Nagy méretű előszoba, amely akár nappaliként is használható, ideális a c...
    • Eladó ház, Lakás - Dány
    2 napja, 3 órája
    42 900 000 Ft
  • Eladó ház, Dány
    Dány
    Dány egyik csendes utcájában, 615 nm-es telken, 92 nm-es önálló családi ház eladó.A vegyes falazatú, világos, jó elosztású ingatlanhoz 24 nm-es fedett terasz és egy ipariárammal rendelkező melléképület tartozik. Az ingatlan belső felújítása során az ...
    • Eladó ház, Lakás - Dány
    2 napja, 3 órája
    39 500 000 Ft
  • Eladó ház, Dány
    Dány
    Eladó Dányban, egy idén teljeskörűen felújított, két generációs családi ház!Még idén CSOK-ra megvásárolható!Csendes, rendezett utcában helyezkedik el, 1039 nm-es telken fekszik, ez a vegyes falazatú családi ház.Itt csak a falak álltak még tavaly :) M...
    • Eladó ház, Lakás - Dány
    2 napja, 3 órája
    49 900 000 Ft
  • Eladó 160 m2-es családi ház Dány, Zrínyi utca
    Dány, Zrínyi utca
    Nyugalmat és Csendet Keresők Paradicsoma Vár Önre Dányban!Dányban egy kivételes lehetőséget kínálunk azoknak, akik szeretnék megtalálni az ideális helyet a természethez közel, és a nyugalomra vágynak. Ez a 2243 nm-es terület minden igényt kielégít, a...
    • Eladó ház, Lakás - Dány
    2 napja, 3 órája
    74 900 000 Ft
  • Dány-Szentkirályban dupla konfortos családi ház
    Dány
    Megvételre kínálunk Dány-Szentkirályban - Isaszegtől 9 percre autóval - egy tágas, világos, duplakomfortos családi házat. Az ingatlant 1994-ben építették 30-as téglából. Jelenlegi tulajdonosa a vásárlást követően az elmult 1 évben teljeskörűen felújí...
    • Eladó ház, Lakás - Dány
    2 napja, 4 órája
    58 500 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9111131
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 160
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Hivatkozási szám: [------]
Központhoz közeli 5 szobás családi ház rendezett telekkel eladó Dányban!

Az ingatlant 1980-as években építették beton alapra, B30-as téglából és az elmúlt évek során folyamatosan karban tartották. (vezetékcserék, burkolatok cseréje, festések stb.)

A tetőt 2007-ben cserélték és szigetelték. Az ingatlan betonfödémes, így a tetőtér igény esetén beépíthető ezzel minimum 60 nm-el növelhetjük még a lakóteret, de tárolásra természetesen most is kiválóan alkalmas.

A ház lakóterének teljes alapterülete összesen 160 nm. Az alsó szinten egy tágas előszoba, 2 hálószoba, étkező, konyha és a kazán helyiség került kialakításra. Az emeleten pedig szintén egy előszoba, fürdőszoba, WC, 2 hálószoba, gardrób és egy körbe napozott nappali kapott helyet.

Mindegyik szobában jó állapotú hőszigetelt fa nyílászárók vannak redőnnyel és helyiségenként egy ablakon szúnyoghálóval. Fűtése gázkazánnal, vegyes tüzelésű kazánnal és a fenti hálóban konvektorral biztosított, a melegvíz ellátásról a földszinten gázbojler az emeleten villanybojler gondoskodik.

A telek 1076 nm teljes közműves rendezett. Elhelyezkedik rajta egy jó állapotú melléképület, melyben garázs, pince, kamra, fatároló található.

Közelben gyógyszertár, focipálya, buszmegálló, iskola, pizzéria, játszótér, bevásárlási lehetőségek.

A városból vidékre vágyók számára tökéletes választás lehet ez a ház. A dányi tó és a környező erdők, források remek lehetőségeket nyújtanak a kikapcsolódásra vágyóknak, a gyermekek számára pedig játszóterek, sportpályák és több lovarda is rendelkezésre áll. Dány egy több mint 4500 főt számláló község egy dinamikusan fejlődő település a gödöllői járásban. Az elmúlt években a középületek és sport pályái megújultak, az itt lakók számára új szabadtéri edzőterem, játszóterek létesültek, kibővült a piactér. 2020 nyarán a teljes főút hálózatot újra burkolták, illetve [------]-ben több mellékutca is új burkolatot kapott.

Buszjáratok: Budapest Örs vezér tér-Rákoskeresztúr-Pécel-Isaszeg-Dány; Gödöllő-Isaszeg-Dány; Kóka-Zsámbok-Dány-Gödöllő

Munkalehetőség: Kóka, Isaszeg, Gödöllő, Pécel, Budapest, Jászfényszaru vagy akár helyben is.
Strandok a közelben: Nagykáta, Tóalmás, Hatvan, Gödöllő

A településen működik Bölcsőde, Óvoda, Általános Iskola és teljes körű az orvosi ellátás (háziorvos, gyerekorvos, fogorvos). Ellátottsága kiváló, vegyesboltok, dohányboltok, hentesbolt, ruházati bolt, állateledeles bolt, pékségek, pizzéria, kifőzde szolgálják ki az itt lakók igényeit. A szórakozásról a Művelődési Ház és a helyi Gyöngyvirág Vendéglő gondoskodik, amik évente több bálnak, rendezvénynek biztosítanak helyszínt.

Gödöllőtől kb. 22 km-re délkeletre, Budapesttől kb. 35 km-re keletre fekszik, tömegközlekedése szervezettem kialakított Budapestre, Gödöllőre és Isaszegre rendszeres buszjáratok közlekednek, Isaszegen a hatvani vasút vonalra való átszállással több nagyvárosba és Budapestre is eljuthatunk.

Irodánk díjmentes, bankfüggetlen hitel tanácsadást biztosít minden olyan ügyfelünk és leendő ügyfelünk részére, aki jelzáloghitel, CSOK igénybevételét tervezi a vásárlása során. tanácsadásunkat természetesen akkor is igénybe veheti, ha végül másik ingatlanra esik a választása!

Megtekintési szándék vagy bármilyen további kérdés esetén keressen bizalommal elérhetőségeim bármelyikén!

Az ingatlan CSAK ELŐRE EGYEZTETETT időpontban tekinthető meg az irodán keresztül! A tulajdonos kifejezett kérése, hogy NE csöngessen be idegen előzetes bejelentés nélkül!!



Hivatkozási szám: [------]

Elhelyezkedés
Dány

 
Elhelyezkedés
Dány