Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Találmány01

Debrecen
1 éve, 10 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5312158
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Tisztelt Hölgyem/Uram!
Olyan befektetőt vagy gyártót keresek, aki társ lenne egy általam feltalált, szabadalmaztatás alatt álló, de már gyártható, otthoni illetve közintézményekbeli használatra szánt, összetett, multifunkcionális fitness, rehabilitációs és sport rehabilitációs gép előállításában, azonban a szabadalom önmagában is eladó.

A fitness gép általános bemutatása

A egy olyan összetett, multifunkcionális fitness, rehabilitációs és sport rehabilitációs gép, mely használója számára teljeskörű, minden izomcsoportra kiterjedő és átfogó edzést tesz lehetővé. Bárki használhatja kortól, nemtől és erőnléti állapottól függetlenül. A többféle kardió edzés mellett a test szinte minden izomzata átmozgatható, ezáltal edzhető vele.
Kialakítása révén alkalmassá teszi használóját egy teljes, komplett edzés elvégzésére is. Akár egy edzőterem. Ezen eszközön végezhető gyakorlatok a számukat és jellegüket tekintve nagyon széles skálán mozognak, és tehetők mindezek az egyén által megválasztott viszonylag kényelmes testhelyzetekben. Akár fekve, ülve, állva vagy egyéb formákban az elvégzendő gyakorlatok függvényében.
Használata az összetettsége ellenére egyszerű és biztonságos. Sok más sporteszközzel ellentétben kíméli a hátat, a gerincet és az ízületeket. Rendszeres használata nem csak az erőnlétet és a fizikai kondíciót, ezáltal az állóképességet teheti jobbá, hanem az alakot és a külső megjelenést is pozitívan megváltoztathatja.
Ezeken túl szintén nagyon jó hatással lehet használójára mentális téren is, segítve őt az optimális lelki egyensúly elérésében. Tehát ezen eszköz nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy használója elérje, megtartsa vagy fokozza a számára megfelelő erőnlétet, alakot és mentális állapotot. Mert mint köztudott: „ÉP TESTBEN ÉP LÉLEK.”

Ha egy ilyen sporteszköz előállításának lehetősége felkeltette az érdeklődésüket, szeretettel várom megkeresésüket, az alábbi elérhetőségeken:
Korcsmáros Attila
Tel.: 06/30-853-2116
E-mail.: attila.korcsmaros69@gmail.com

Kapcsolat a hirdetővel
  • Korcsmáros Attila

  • 06 30 8-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Debrecen


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Korcsmáros Attila

  • 06 30 8-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Debrecen