Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó Extra Igényes Kutyapanzió, Családi ház, Tanya Délegyházán - Délegyháza

239 000 000 Ft
Délegyháza
1 éve, 4 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9215753
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan
  • Alapterület (m²): 65535
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladó a képeken látható 75.000 m2-es (7,5hektáros) Tanya, Családi ház és Kutyapanzió, ami két helyrajzi számon áll.

A területből kb. 3hektar, stabil, 2méteres masszív betonkerítéssel van körbekerítve. A főbejárat 4 méter széles, 2 szárnyas, elektromos kapu. Az út a házhoz és a kutyapanzióhoz igényesen térkövezett és hangulatos állólámpák szegélyezik.

A családi ház 2019-ben teljesen felújított, a nyílászáróktól kezdve a villanyvezetékeken át a tetőszerkezetig minden vadonatúj.

A tető meghosszabbításaként egy fedett kocsibeálló van a ház mellett, ahol kényelmesen 2 nagy autó is elfér. Innen a bejárat előtt, a ház hosszával megegyező terasz található, amit fehér korlát ölel körbe. Az ajtón belépve jobbra található a konyha és az étkező, (igény esetén bővíthető a mellette található tárolónak köszönhetően) balra pedig a nagyméretű hálószoba. Hátrébb haladva található a kádas fürdőszoba, külön wc és külön mosókonyha is. Az emelet pedig tágas, teljesen egybefüggő rész, ahol jelenleg gardrób és vendégszoba található. (Igény esetén két nagy különálló szobává alakítható). Az emelet és a földszint is légkondicionálóval felszerelt, emellett pedig mennyezeti fűtés és riasztó is található a házban. A teraszról pedig még egy kis külön éléskamra is nyílik.

A víz kútvízről biztosított a szennyvíz pedig bio emésztőbe távozik. A ház hátoldalához pedig egy 25m2es tároló lett építve, ahol a fűnyírókat, kerti szerszámokat lehet tárolni.

Ami jelenleg kutyapanzióként üzemel az egy teljesen egyedileg tervezett, saját méretre készített, 8 konténerből álló, 120m2es egybefüggő konténersor, amibe 2 légkondicionáló került
beszerelésre. Egy bejárati ajtaja van. 4 nagy ablaka es 8 kisablaka. Emellett található benne még kézmosó, tv, természetesen világítás, wc és hűtő is. A konténersor tetejére pedig tető is lett építve.

Eladási szándék előtt tervben volt egy kutyakozmetika es egy állatfelszerelés bolt is szintén konténerekből. Ehhez a 80 m2 es alap már elkészült. Mindezek mellett pedig jelenleg félkész állapotban található egy óriási, 200m2-es, kivilágított, csontalakú, kutyamedence.

Az ingatlan a falu legszélén található, egy csendes utcában.
Autóval az üzletek, iskola, óvoda 5perc alatt elérhetőek. A tanya vége pedig közvetlen egy bányatóig fut.

Kérem, csak komoly érdeklődők keressenek.


Hivatkozási szám: 94379

Kapcsolat a hirdetővel
  • Bigszegi Attila

  • 0630573-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Délegyháza

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Bigszegi Attila

  • 0630573-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Délegyháza