Ezt a hirdetést archiválták.

Detken befektetésnek is kiválló két oldalról bejárható 5200nm-es telken 120nm-es ház és öszközműves

Detk
2 éve, 7 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7521479
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 120
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladóvá vált egy megközelítőleg 120 nm + 12nm kazánház + egy közel 25nm-es nyárikonyhából kialakított különálló lakrész DETK település központjában,  központi utcában. A falu csendes, nyugodt és lendületesen fejlődik. Mindösszesen 5205 nm-es telek, gyönyörűen gondozott kerttel, minőségi faállománnyal (barack, körte, alma, szilva, meggy), termőfölddel, eperrel és egyéb haszonnövénnyel. Villany, gáz, víz és csatorna közművek mind bevezetve és a házba és melléképületbe egyaránt egészében korszerűsítve van már. Fűtése gázzal, és vegyes tüzelésű kazánnal is megoldható, vízellátása gázbojlerrel és villanybojlerrel is működik/megoldott.  Nyilászárói már részben cseréltek, felújítottak. A ház az elmúlt évek során sok területen lett fejlesztve. Igazi régies falusi ház. A település rendezési terv szerint a telek-ingatlan hátsó részén is út épül a közeljövőben, így a telek akár befektetésnek, későbbiekben felosztásra, bérbeadásra, vagy eladásra is alkalmassá válik majd.

Remek ár-érték arány, tehermentes ingatlan, akár 3 hónapon belüli kiköltözés megoldott.

Rengeteg munkalehetőség Gyöngyösön és a környékbeli gyárakban.

Ideális vidéki újrakezdőknek. A ház, mivel a ház zuhanyzós, de a melléképületben van kád a fürdőszobában, de csokra nem alkalmas. Az ár irányár!

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Kedvezményes ügyvédi díjakkal, energetikai tanúsítvány beszerzésével, és banki hitelek ügyintézésében való segítségnyújtással támogatom Önt a vásárlásban.

Viszontlátásra!

Azonosító: 0064


Hivatkozási szám: 0064

Elhelyezkedés
Detk

 
Elhelyezkedés
Detk