Börzsönyben Diósjenőn Apartman Egész ÉvbenKiadó !

Diósjenő
5 napja, 8 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-2472566
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Utazás
Leírás
Magdi vendégház - Diósjenőn ! NTAK MA19004229
A Magdi Vendégház hangulatos és családias szálláslehetőség Diósjenőn a Börzsöny lábánál.
Férőhelyek az apartmanban
Az apartman 1,5 szobás, melyből a nagyszoba 3 férőhelyes, a kisszoba 2 férőhelyes (gyerekkuckó), így a teljes apartmant 2-5 főig lehet igénybe venni. Az apartman kizárólag mindig egy család vagy egy pár részére kiadó. Az apartmanban egy azon időben más nem tartózkodik. Továbbá ünnepnapokon és a nyári szezonban kizárólag 3 fő, vagy afölött tudom fogadni vendégeimet.
A vendégház felszereltsége
A Magdi Vendégház 4 napraforgós minősítést kapott! Vendégházunk teljesen felszerelt: TV, rádió, hűtő, mikrohullámú sütő, teljes konyhai felszerelés, stb. A szobák parkettázottak, fa bútorokkal vannak berendezve. A zuhanyzót csak a kisszobán keresztül lehet megközelíteni.

Gépkocsival érkező vendégeink részére zárt területen parkolási lehetőséget biztosítunk. Az apartmanhoz tartozó terasz nyári terasz, nem téliesített!
A kertben szinte minden megtalálható a pihenéshez és a kikapcsolódáshoz.

Ilyenek többek között: Szaletli, szalonnasütő, bográcsozó, hintaágy, kerti mosogató, kerti tusoló, gyermekek részére mászóka, csúszda, homokozó, hinta, kosárpalánk, lengőteke és fa kis vonat.
Vendégeinknek nyugodt pihenést, kikapcsolódást kínálunk vendégházunkban, továbbá a környék sok programlehetőséget rejt az aktív kikapcsolódáshoz.
Tisztelt Vendégeink!
Sajnos újabb kötelezettséget kaptak az államtól a szállásadók.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021.09.06. napjától minden szálláshelyen kötelező az okmányolvasó használata a szálláshelyre történő bejelentkezéshez a magyar és külföldi állampolgároknak egyaránt. Tehát amennyiben érkezéskor a Vendég okmányok nélkül érkezik a szállást nem áll módunkban biztosítani

Elérhetőségeink
Cím
Telefon
Mobil
E-mail
Facebook
2643 Diósjenő, Börzsönyi út 110.
06-35-364-357
06-20-563-7315
magdivendeghaz.dj@gmail.com
www.facebook.com/vendeghazmagdi
Apartman átlag ár :7000 Ft /fő/éj

Kapcsolat a hirdetővel
  • Magdi Vendégház

  • 06-20-5-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Diósjenő


Hasonló hirdetések

  • Börzsönyben Diósjenőn apartman egész évben kiadó!
    Diósjenő, Börzsönyi ut 110
    Magdi vendégház - Diósjenőn ! NTAK MA19004229 A Magdi Vendégház hangulatos és családias szálláslehetőség Diósjenőn a Börzsöny lábánál. Férőhelyek az apartmanban Az apartman 1,5 szobás, melyből a nagyszoba 3 férőhelyes, a kisszoba (Gyerekkuckó) 2 férő...
    • Utazás - Diósjenő
    1 hete, 5 napja
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Magdi Vendégház

  • 06-20-5-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Diósjenő