Ezt a hirdetést archiválták.

Boho Palms babafészek - La Millou

Dombóvár
2 éve, 2 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Ekrü
    Dombóvár
      Őszi/Tavaszi turbán sapka ekrü színben "M" méretben - fejméret 43-48 cm Kézzel és csupa szeretettel varrva. Stílusos darab, melynek egyszerűségében rejlik a szépsége. Ha feladod kislányodra, biztosan megdobban a szíve mindenkinek ! Sportos vagy csi...
    • Babaápolás, Biztonság - Dombóvár
    1 napja, 2 órája
    3 490 Ft
  • Krémfehér BIBS Colour cumi
    Dombóvár
    BIBS Colour cumi Az első, eredeti BIBS cumi, ami már 40 éve az édesanyák kedvence. Védőnők által ajánlott cumi világszerte. A natúr kaucsukból készült cumifej formája és puhasága az édesanya melléhez hasonlít, és támogatja a picik természetes szopizá...
    • Babaápolás, Biztonság - Dombóvár
    1 napja, 2 órája
    2 190 Ft
  • La Millou ABC Farm bambusz gyerek párna 40 x 60 cm
    Dombóvár
    Puha, kényelmes lapos párna alváshoz. Méreténél fogva nemcsak kisgyermekeknek ajánljuk; garantáljuk, hogy amint ráhajtod a fejed, te is akarsz majd egyet! Bambusz gyerekpárna A gyerekpárna mindkét oldala prémium minőségű bambuszból készült. Nyárra ki...
    • Babaápolás, Biztonság - Dombóvár
    3 napja, 8 órája
    13 990 Ft
  • La Millou Route 66 Colour pamut gyerek párna 40 x 60 cm
    Dombóvár
    Puha, kényelmes lapos párna alváshoz. Méreténél fogva nemcsak kisgyermekeknek ajánljuk; garantáljuk, hogy amint ráhajtod a fejed, te is akarsz majd egyet! Mindkét oldala prémium minőségű pamutból készült. Szilikon töltettel rendelkezik, ami nem csomó...
    • Babaápolás, Biztonság - Dombóvár
    3 napja, 8 órája
    10 990 Ft
  • La Millou Prince Pamut gyerek párna 40 x 60 cm
    Dombóvár
    Puha, kényelmes lapos párna alváshoz. Méreténél fogva nemcsak kisgyermekeknek ajánljuk; garantáljuk, hogy amint ráhajtod a fejed, te is akarsz majd egyet! Mindkét oldala prémium minőségű pamutból készült. Szilikon töltettel rendelkezik, ami nem csomó...
    • Babaápolás, Biztonság - Dombóvár
    3 napja, 8 órája
    10 990 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-6725102
  • Kategória: Baba-Mama
  • Alkategória: Babaápolás, Biztonság
Leírás
Íme néhány vásárlói fotó, hogy mennyire szépek ezek a babafészkek a valóságban!




[gallery:babafészek]




Babafészek előnyei



Sokoldalú kiegészítő, amivel kisbabádat tökéletes biztonságban tudhatod. Az újszülött baba visszavágyik az anyaméhhez hasonló közegbe, ami körülöleli, melegíti, megóvja és megnyugtatja őt. Pontosan ezt tudja a termék. Add meg gyermekednek ezt a biztonságérzetet élete első napjaitól kezdve! A baba fészek használata éjjel és nappal is nagy segítség; bárhová viheted gyermeked benne, ő mégis a számára ismerős saját helyén lesz. A fészek lecsökkenti a teret a kiságyban, a pereme pedig védelmet nyújt, megakadályozza, hogy a gyermek beüsse a fejét vagy a lábát a kemény anyagba. Így kezdetben rácsvédő helyett is használható.




Multifunkciós felhasználás:



A babafészek nagy segítség alváshoz. Ha együtt alszotok kisbabáddal, akkor vedd magatok közé a babafészket, így biztosan egyikőtök sem fog a babára gurulni álmában. Ráadásul, ha később szeretnéd beszoktatni a kiságyába a gyermeked, akkor babafészekkel könnyebb dolgod lesz, hiszen ő a saját helyén, a megszokott kis kuckójában marad.




A kisbabád nappal is veled lehet bárhol: munka közben, a kanapén pihenve, a fürdőben, a konyhában, amíg főzöl vagy akár kint a szabadban is, hiszen a babafészekben biztonságban van köszönhetően a megfelelő puhaságú és légáteresztő matracnak és magas széleknek.




Kiválthatod vele a babaöblöt és utazó ágyra sem kell beruháznod. Egyszerűen vidd magaddal a babafészket, ha elutaztok, és kisbabád észre sem veszi majd, hogy nem az ágyában alszik.




XXL méretig bővíthető:



A babafészek lényege egy újszülöttnél az, hogy egy kényelmes, szűk helyen legyen, ami körülöleli. Ez a nagyméretű babafészek köszönhetően a húzózsinórnak, ami körbefut a fészek peremén, egészen kicsire összehúzható. Később pedig egyre lazítható, ahogy nő a baba, így engedve egyre nagyobb teret neki a mozgolódásra. Nagyobb babáknál a fészek alja teljesen ki is nyitható, így egészen sokáig használni tudjátok majd az XXL babafészketeket.




Díjnyertes termék, ami biztonságos:



Ez a prémium babafészek elnyerte az európai Mother and Child intézet ajánlását szakértői tesztek alapján.




Hogy miért?




A bababarát ÖKO-Tex minősített anyagok és a termék biztonságos használata miatt. A fészek alul zsinórral van összehúzva, és ezáltal a fészek mérete állítható. A sok egyéb babafészekkel ellentétben, amit kapni lehet, ez a babafészek teljesen biztonságos, mert a húzózsinór biztonságosan el van rejtve egy tépőzáras anyaggal. Így a kisbabád biztosan nem tekeredik bele a madzagba, és nem kell fulladástól tartanod.




A fészek aljában egy antiallergén matrac van, ami kellően stabil mégis lágy; pont, amennyire a baba gerincének szüksége van rá.




Prémium minőségű, tanúsított anyagok:



A babafészekhez használt anyagok ÖKO-Tex Standard 100 I. osztályú minősítéssel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy tökéletesen biztonságos kisbabád számára. Ezeket a különleges szépségű mintákat nem találod meg más gyártónál, mert jogvédelem alatt állnak, teljesen egyediek!




A fészek belseje színes mintával nyomott pamuttal van borítva, a külső pereme pedig egyszínű, bársonyosan puha velvet anyaggal, ami színben harmonizál a mintával. 




A matrac és a fészek széleiben található szilikon töltet egyaránt antiallergén, ami csecsemőknél rendkívül fontos tulajdonság.




Babafészek mintája - Boho Palms:








Ezt a gyönyörű mintát ne keresd máshol, mert jogvédelem alatt áll! Kizárólag a La Millou cég használja ezeket az egyedileg gyártott prémium textileket. Ha igazán különleges és egyedi babaszobáról álmodsz, válaszd ezt az exkluzív mintát!




Kiegészítők és a babafészek mosása:



A fészek oldalán található fogantyú és a termékhez tartozó elegáns és elnyűhetetlen táska segítséget nyújt a fészek hordozásában vagy tárolásában.




A babafészek mosható. A matracot el lehet távolítani a fészekből; megkönnyítve ezzel a termék tisztítását. A babafészket tedd egy nagyméretű mosózsákba vagy nagypárna huzatba, hogy megóvd a mechanikai sérülésektől, amire nem terjed ki a gyártói garancia!




Biztonság



Kérlek vedd figyelembe, hogy még a legbiztonságosabb körülmények között is elengedhetetlen a szülői felügyelet, de a La Millou babafészek légzésfigyelővel kombinálva kifejezetten jó választás. A légzésfigyelő tökéletesen működik a fészek alá helyezve is!




Nem használható babahordozóként; tilos gyermeket hordozni benne!

Elhelyezkedés
Dombóvár

 
Elhelyezkedés
Dombóvár