+ Ingyenes hirdetés feladása

Eladó családi ház Dombóváron

18 000 000 Ft
2 hete, 2 napja
Leírás
 • Hálószobák: 4
 • Alapterület (m²): 200
 • Hirdetés típusa: Kínál
 • Hirdető típusa: Magánszemély
Összeköltözők és nagycsaládosok figyelem!
 
Dombóvár csendes kertvárosi részén eladásra kínálunk két külön lakrészből álló családi házat. A telek 562 nm-es, melyen a 200 nm alapterületű ház található. A ház ideális több generáció együttélésére, hiszen a két lakrész a folyosóról nyíló, külön bejáratokkal rendelkezik. Az alsó lakásban nappali, egy hálószoba, egy fürdő és különálló WC, közlekedő, valamint konyha és egy kamra található. A felső lakás tetőtér beépítésű, melynek a konyhája és ebédlője az alsó szinten található. A tetőtérben három hálószoba, egy nappali, egy fürdő és egy különálló WC található.

A házhoz tartozik még egy kazánház és egy pince, melyek az alaksorban kerültek kialakításra. Az ingatlan központi fűtéssel rendelkezik, azonban a felső szint külön kandallóval is fűthető. Az alsó lakrész felújítása az új tulajdonos igénye és ízlése szerint történhet.
Az udvar parkosított, valamint több gyümölcsfa található a telken. Továbbá tégla építésű garázs, füstölő, két disznóól és két tyúkól van. Igény esetén a telek mögötti 1050 nm-es szántóföld is megvásárolható, mely kiválóan alkalmas konyhakertnek, vagy egyéb mezőgazdasági célra.

A közelben található buszmegálló ( 5 perc séta), bolt 10 perces sétával érhető el, valamint a belváros is 15 perces sétával könnyen megközelíthető.

A városhoz tartozó Gunaras Fürdő sincs messze, mely a Dél-Dunántúl egyik legdinamikusabban fejlődő gyógyfürdője, ahol számos kezelés várja a gyógyulni és kikapcsolódni vágyókat.
Boldogan ajánljuk nagyobb családoknak és több generáció részére, hiszen minden adott a békés és önfenntartó élet eléréséhez.
 
Az ár komoly érdeklő esetén megegyezés kérdése.

Kapcsolat a hirdetővel

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Dombóvár

DombóvárHasonló hirdetések

 • Dombóváron városközpont közeli családi ház eladó!
  Dombóvár
  Kizárólag nálunk! A LIDO HOME Dombóvár eladásra kínálja a 181702006-os számú DOMBÓVÁRI CSALÁDI HÁZÁT. A LIDO HOME DOMBÓVÁR  által kínált Dombóvári CSALÁDI HÁZ jellemzői:  - 106,6 m2 hasznos alapterületű, 672 m2 egyenes telek, amelyre akár társasház é...
  • Eladó ház, Lakás - Dombóvár
  1 hete, 5 napja
  28 400 000 Ft
 • Eladó 145 nm-es Felújított Sorház Dombóvár
  Dombóvár
  "Kivételes ajánlat! Ha 2017. júniusban megnézi az ingatlant és vételi ajánlatot tesz rá, jelentős árengedményt tudok elérni a tulajdonosnál. Hívjon és megegyezünk!!! Eladó Dombóváron, egy 5 szobás, 2 emeletes családi ház, mely 2016-ban lett esztétika...
  • Eladó ház, Lakás - Dombóvár
  2 hete
  13 600 000 Ft
 • Eladó 360 nm-es Szerkezetkész Családi ház Dombóvár
  Dombóvár
  "Dombóváron eladó félkész családi ház. Az ingatlan 1985-ben épült, a teljes befejezése az új tulajdonosra vár. Bevásárló központhoz közel van, jó a közlekedés! További információkért hívjon bizalommal!71325 A Dr.Makkos Ingatlan Centrum franchise irod...
  • Eladó ház, Lakás - Dombóvár
  2 hete
  12 000 000 Ft
 • Dombóváron! Csendes zöld övezetben eladó családi ház!
  Dombóvár
  Kizárólag irodánkat bízták meg. A LIDO HOME Dombóvár eladásra kínálja a 1966-os számú DOMBÓVÁRI CSALÁDI HÁZÁT. A LIDO HOME DOMBÓVÁR  által kínált dombóvári CSALÁDI HÁZ jellemzői: - 110 m2 hasznos alapterületű, 700 m 2 egyenes telken fekvő, - jelenleg...
  • Eladó ház, Lakás - Dombóvár
  2 hete, 4 napja
  9 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Dombóvár

Dombóvár