+ Ingyenes hirdetés feladása

Ezt a hirdetést archiválták.

Több generációs családi ház

3 hete, 6 napja

Hasonló hirdetések

 • Újdombóváron több generációs családi ház! - Dombóvár
  Dombóvár
  Kizárólag irodánkat irodánkat bízták meg. Ár csökkenés 16.900.000.-ről - 14.900.000.-re !!! A kaposvári LIDO HOME Ingatlaniroda megvételre kínálja a 01871-es számú, 160m2  családi házat Dombóvár.   A Lido Home Ingatlaniroda által kínált Dombóvári csa...
  • Eladó ház, Lakás - Dombóvár
  2 hónapja, 2 hete
  14 900 000 Ft
Leírás
 • Hálószobák: 4
 • Alapterület (m²): 200
 • Bútorozott: Nem
 • Hirdetés típusa: Kínál
 • Hirdető típusa: Magánszemély
Összeköltözők és nagycsaládosok figyelem!
 
Dombóvár csendes kertvárosi részén eladásra kínálunk két külön lakrészből álló családi házat. A telek 562 nm-es, melyen a 200 nm alapterületű ház található. A ház ideális több generáció együttélésére, hiszen a két lakrész a folyosóról nyíló, külön bejáratokkal rendelkezik. Az alsó lakásban nappali, egy hálószoba, egy fürdő és különálló WC, közlekedő, valamint konyha és egy kamra található. A felső lakás tetőtér beépítésű, melynek a konyhája és ebédlője az alsó szinten található. A tetőtérben három hálószoba, egy nappali, egy fürdő és egy különálló WC található.

A házhoz tartozik még egy kazánház és egy pince, melyek az alaksorban kerültek kialakításra. Az ingatlan központi fűtéssel rendelkezik, azonban a felső szint külön kandallóval is fűthető. Az alsó lakrész felújítása az új tulajdonos igénye és ízlése szerint történhet.
Az udvar parkosított, valamint több gyümölcsfa található a telken. Továbbá tégla építésű garázs, füstölő, két disznóól és két tyúkól van. Igény esetén a telek mögötti 1050 nm-es szántóföld is megvásárolható, mely kiválóan alkalmas konyhakertnek, vagy egyéb mezőgazdasági célra.

A közelben található buszmegálló ( 5 perc séta), bolt 10 perces sétával érhető el, valamint a belváros is 15 perces sétával könnyen megközelíthető.
Boldogan ajánljuk nagyobb családoknak és több generáció részére, hiszen minden adott a békés én önfenntartó élet eléréséhez.
 
Az ár irányár, komoly érdeklő esetén megegyezés kérdése.
 
Érdeklődni a [------]-es telefonszámon, valamint a [------] e-mail címen lehet. Ha kérdése van, keressen bátran, minden szívesen válaszolunk!

Elhelyezkedés
Dombóvár


 
Elhelyezkedés
Dombóvár