Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó 167 nm-es Jó állapotú Családi ház Dunaharaszti

Dunaharaszti
2 éve, 7 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó 167 nm-es Jó állapotú Családi ház Dunaharaszti
    Dunaharaszti
    BERUHÁZÓK - BEFEKTETŐK és TELEPHELY-MŰHELYET keresők, figyelem! Családi ház + TELEPHELY + MŰHELY AZ ÓVÁROSBAN !!! ÉPÍTÉSI TELEKNEK is kiváló választás 30%-os beépíthetősége mellett 2.lakás építhető rá bruttó 290 m2 építhető rá. Dunaharaszti Óvárosána...
    • Eladó ház, Lakás - Dunaharaszti
    1 éve, 5 hónapja
    57 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7153533
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 7
  • Alapterület (m²): 167
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Dunaharaszti egyik kedvelt részén, egy 608 m2-es KÉT UTCÁRÓL NYÍLÓ telken fekvő TÉGLA építésű jelenleg KÉT GENERÁCIÓS jó állapotú, SZINTELTOLÁSOS két földszinti külön bejáratú családi ház kedvező áron eladó! A környék csendes átmenő forgalom mentes, madárcsicsergős környezet.

Maga az épület áll:
- a telken belül elhelyezett 26,80 m2-es KÉT ÁLLÁSOS szelelőaknás GARÁZSBÓL

- ÉPÜLET AZ ALSÓ SZINTJÉN: egy 58,65 m2-es TELJESEN KÜLÖN BEJÁRATTAL rendelkező LAKÁS amely áll: egy előszobából (4,32 m2), amelyből nyílik a kazánház (16,57 m2) amely az alsó szint mosókonyhája is egyben, egy nappaliból (15,82 m2) egy részben szeparált konyhából (4,49 m2), egy jó méretű hálószobából (10,57 m2) amelyből nyíli egy zuhanyzós fürdőszoba (3,76 m2) és abból egy gardrób, tároló helyiség 3,12 m2-el. A LAKÁST JELENLEG IS BÉRLŐK LAKJÁK MÁR 2 ÉVE 90.000.-FT+ 35.000.-Ft REZSIVEL (a bérlő igény esetén marad).

- A KISLAKÁS mellett egy anno fodrász üzletként működő, jelenleg műhelyként működő 17,60 m2 helyiség, ahol a hajmosó vízkiállása a padlóból,egy fali mosdó és egy külön mellékhelyiség Wc-vel zuhanyzóval felszerelve is megtalálható.

- ÉPÜLET EMELETE: A BEJÁRAT ELŐTT egy HATALMAS TETŐTERASZ fogadja az érkezőket a lakás alapterülete 90,39 m2-es + egy 10 m2 FEDETT TERASZ, az épület egy dombra épült az emeleti szint egy külső lépcsőn keresztül érhető el, amely szinten a hátsó KERT teljesen az emeleti lakásé. Itt egy szélfogón(2,10 m2) keresztül jutunk a lakásba, majd az közlekedőbe (8,90 m2) ahonnan nyílik a különálló nappali (22,68 m2), egy 15,02 m2-es hálószoba, egy 21,29 m2-es hálószoba, egy külön ablakkal rendelkező mellékhelyiség (1,84 m2), egy kádas fürdőszoba (6,95 m2) és egy KÜLÖNÁLLÓ KONYHA.ÉTKEZŐVEL (11,61 m2) a konyhából nyílik a néhány éve kialakított fedett terasz.

- A TELEK VÉGÉBEN: két épületből álló kb. 2x5 m2-es beton alappal rendelkező tároló is megtalálható, amibe fűnyíró, bicikli stb. könnyen elhelyezhető.
A ház KÉT utcára nyíló így a telek hátsó felén is egy nagykapun keresztül be lehet jutni a telekre, ahol egy praktikus rámpa segítségével az emeleti lakásba nem szükséges a lépcsőn cipekedni.

Műszaki adatok:
- az épület a 80-as években épült folyamatosan karbantartott
- 30 cm-es téglából épült 5 cm-es külső dryvit szigetelés
- Fűtése: gázkazánról működő radiátoros fűtés, kiegészítésnek a folyamatosan használat alatt álló VEGYES TÜZELÉSŰ kazán.
- az épület födémje betonfödém (lemez tetővel fedve)
- A meleg vizet elektromos és egy gázbojler biztosítja
- fa szerkezetű dupla üvegezésű nyílászárók
- Szobákban néhány éve cserélt laminált parketta
- a konyha 3 éve teljes felújításon esett át (új burkolatok, új konyhabútor+gépek)
- Fúrt kút a felső szinten lévő kert locsolásához
- Földbe süllyesztett medence
- az emeleti lakásban és a földszinti műhelyben az elektromos hálózat 3 fázisra bővített.
- konyhában klíma kiállás kiépítve

Várható rezsi költség a teljes házra vetítve:50-60.000.-Ft/hó

A vételárat tartalmazza: a konyhabútort a beépített elektromos főzőlappal, Beko légkeveréses sütővel és elszívóval felszerelve. A fürdőszobában lévő beépített mosdószekrény.

Ha családi házat keres, jöjjön el nézze meg megéri!


Hivatkozási szám: [------]

Elhelyezkedés
Dunaharaszti

 
Elhelyezkedés
Dunaharaszti