Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó 58 nm-es Újszerű tégla lakás Dunaharaszti

Dunaharaszti
3 éve, 6 hónapja

Hasonló hirdetések

  • KÖZPONTI ELHELYEZKEDÉS, EGYEDI KIALAKÍTÁS, IGÉNYES CSALÁDI HÁZ ELADÓ!
    Dunaharaszti, Fő út
    Csak az iroda kínálatában! KELLEMES KÖRNYEZET, NAPFÉNYES OTTHON, GONDOZOTT KERT, MEDENCE, TERASZ, ERKÉLY, GARÁZS, AUTÓBEÁLLÓ! EGYEDI LEHETŐSÉGKÉNT ADOTT EGY FOLYAMATOS, ÜZLETI BEVÉTEL! A BUDAPESTI AGGLOMERÁCIÓBAN lévő DUNAHARASZTIBAN ELADÓ, egy EGYED...
    • Eladó ház, Lakás - Dunaharaszti
    13 órája, 25 perce
    269 000 000 Ft
  • Eladó ház, Dunaharaszti
    Dunaharaszti
    Dunaharasztiban kétgenerációs, duplakomfortos családiház.A családiház összesen 111 nm, a telek nagysága 765nm.Közművek közül víz, gáz, csatorna, elektromos áram az ingatlanba bevezetve. Ezen kívül fúrt kút az udvaron.Jelenleg négy szoba, két fürdő , ...
    • Eladó ház, Lakás - Dunaharaszti
    1 napja
    70 000 000 Ft
  • Eladó ház Dunaharaszti
    Dunaharaszti
    Budapest mellett, Dunaharaszti zártkerti övezetében eladó 1500 nm-es telken elhelyezkedő szigetelt 27 nm-es faház, 10 nm-es fedett terasszal. A házat jelenlegi tulajdonosai nyaralóként használják több évtizede, de a környéken sokan életvitelszerűen h...
    • Eladó ház, Lakás - Dunaharaszti
    1 napja, 20 órája
    26 500 000 Ft
  • Eladó lakás Dunaharaszti
    Dunaharaszti
    Dunaharaszti központjában, I. emeleti, belső kétszintes, duplakomfortos, 113 m2-es társasházi lakás, hozzá tartozó kültéri parkolóval eladó. Az 5-lakásos társasház 2011-ben épült, tégla falazatú, szigetelt. A lakás délnyugati tájolású. belső kétszint...
    • Eladó ház, Lakás - Dunaharaszti
    1 napja, 20 órája
    58 500 000 Ft
  • Eladó ház Dunaharaszti
    Dunaharaszti
    Dunaharaszti Rákócziliget részén nettó 85 m2-es 3 szobás ikerház 459 m2-es telekkel eladó! A ház tégla építésű, átlagos állapotú. A földszinten egy szoba, előtér, előszoba, konyha-étkező, és egy fürdőszoba található. Az emeleten 2 hálószoba és egy el...
    • Eladó ház, Lakás - Dunaharaszti
    1 napja, 20 órája
    48 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5447443
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 58
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Megjegyzés:FIATALOK, BEFEKTETŐK FIGYELEM!!!!

Dunaharaszti, legkedveltebb LIFTES lakóparkjában, a PAGONY REZIDENCIÁBAN, mely 2008-ban épült társasház 3. emeletén egy 58,36m2 + 4,14m2 alapterületű terasszal rendelkező 2+1 félszobás igényes lakás eladó.
Elosztása tekintetében: nappali-étkezővel (nettó: 20,08 m2), egy nagy méretű tágas (12,91 m2-es) hálószobával, és kisebb (8,52m2-es) félszobával, ablakos, egybe de mégis külön gépesített konyhával (nettó: 6m2), külön mellékhelységgel (1,31 m2), KÁDDAL rendelkező fürdőszobával (4,25 m2) és egy tágas(6.51m2-es) előszobával (ahol a zárt égésterű kombi cirkó található) rendelkezik.
A lakás jó minőségű,rendszeresen karban tartott KLÍMÁVAL felszerelt. Ablakokon SZÚNYOGHÁLÓ, a nappaliban + REDŐNY is megtalálható.
Ahogy a képeken is látszik, az ingatlan TELJESEN BÚTOROZOTT, a vételár ezeket is tartalmazza (mosógép, 2 db TV, hűtőszekrény, kanapé, étkezőasztal+székek, stb)
A vételár része továbbá a beépített konyhabútor gépekkel együtt.
Alakáshoz megvásárolható a vételáron felül egy külön hrsz.-ú 2,62 m2-es, kulturált, zárható, polcozott TÁROLÓ 450.000.- forintért.
A lakások KIS REZSIJŰEK mivel minden lakás saját fűtési rendszerrel rendelkezik, azaz egy kombi cirkóról működik a fűtés és a meleg víz.
A lakópark gyönyörű parkosított kerttel rendelkezik (melyet kertész tart karban), a biztonságról a néhány hónapja lekerítésre kerülő lakópark chippes beléptető rendszere, illetve a járőrszolgálat gondoskodik. A lakóparkon belül körbekerített területen (nemsokára teljesen zárt) viacolor burkolattal ellátott területen megfelelő számú gépkocsibeálló megtalálható. Egyebek között a ház alatt teremgarázs is található, amely igény esetén bérelhető/megvásárolható.
Az ingatlan igen frekventált helyen található: Óvoda, iskola, játszótér, kisbolt, pihenőpark, piac MINDEN néhány perc alatt elérhető.
Közlekedés: 8 perc sétányira vonat állomás (Kőbánya-Kispest ; Keleti pu) 20 perc vagy 15 perc sétányira hév és volán buszmegálló.
Közös költség: 10.730.-Ft/hó ebben benne van: kertész, közös víz, közös áram, liftkarbantartás és üzemeletetés, szemétszállítás, járőrszolgálat.
Rezsi költség: nyáron 15.000.-Ft/hó télen 25.000.-Ft/hó

 


Hivatkozási szám: [------]

Elhelyezkedés
Dunaharaszti

 
Elhelyezkedés
Dunaharaszti