Ezt a hirdetést archiválták.

GIORDANI URBAN BABY 3PER8 babakocsi, mindent tud amit kell. Nos kinek kell? :-)

Dunaharaszti
3 éve, 8 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5376905
  • Kategória: Baba-Mama
  • Alkategória: Babakocsi, Babahordozó
Leírás
Ez a kombinált babakocsi mindent tud, amit a kisemberke mobilitáshoz tudni kell (amit meg nem tud arra vélhetően nincs is szükség) így kaján elégedettséget okoz majd az anyának, rakoncátlan gyermeke megzabolázásában és konszolidált közlekedtetésében.
Szemünk fényének születése pillanatától kényelmet és biztonságot nyújt akár 3-4 éves koráig (13 kg testsúlyig kocsikázhat benne a lurkó). Használható a mózeskosárral kb.6 hónapos korig. Amikor már nagyobb lesz kis utasa, akkor a babahordozó-autóülést pattintjuk rá. Mindkettő egy mozdulattal rögzíthető a vázra. Amikor már megunta a babahordozót, akkor jöhet helyette a sportkocsi, amit nem is fog megunni, mindaddig, amíg meg nem szerettetik vele a bicajozást. Sportkocsiként állítható lábtartóval, védőkerettel, lábzsákkal együtt használható. A sportrész is kényelmesen, akár 180 fokig dönthető. A babakocsi váza erős, teherbíró, ugyanakkor könnyű alumínium. Szuperpárnázott ülés és ergonómikus szűkítő adapter is tartozik hozzá. Levehető a háttámlája. A kis utazó biztonságos rögzítését, helyben marasztalását az öt pontos biztonsági öv garantálja. Első kerekei bolygósíthatóak, hátsó kerekei fékezhetőek, tehát összesen 8 db kerékkel szerelt, melyek tömörek, így nem tudnak kilyukadni vagy leereszteni (hát igen a durrdefekt „élményéről” itt le kell mondani). Egy markáns mozdulattal kis méretre összecsukható, mint holmi esernyő, így az autóban, vagy a lakásban is könnyen, kis helyen elfér. Tartozik még hozzá lábzsák, pelenkázó táska, és esővédő is. Minden huzat levehető, és gépben mosható.
E babakocsit, AZONBAN NEM AJÁNLOM AZOKNAK , akik inkább oly módon mozgatnák a kis trónörököst, hogy
•az torkaszakadtából ordítsa végig az utat,
•lépten-nyomon leléceljen a rá vigyázó személytől folyamatosan amortizálva annak idegállapotát,
•időről-időre szeretnének szembesülni azzal a frusztráló érzéssel, hogy mégis csak jobb lett volna ezt a többfunkciós babakocsit megvenni, ami azt is tudná amire épp most lenne szükség,
•közben mindig az jusson eszükbe, hogy ugyanehhez a jó érzéshez sokkal olcsóbban is hozzájuthattak volna.
+Bónusz: egy puha meleg pólya két huzattal.
A babakocsi megkímélt, kifogástalan állapotban várja azt, aki nem riad vissza attól, hogy ilyen irgalmatlanul „lealacsonyított” áron jusson hozzá ugyanahhoz a jó érzéshez.
A hirdetéshez csatolt képeken látható gyermek csak illusztrációs célra szolgál (Őt semmi pénzért nem adnánk), az eladás tárgyát csak és kizárólag a bemutatott babkocsi képezi!

Elhelyezkedés
Dunaharaszti

 
Elhelyezkedés
Dunaharaszti