Ezt a hirdetést archiválták.

Eger felsővárosi részén két szobás lakás eladó, Felsőváros

Eger Felsőváros
1 éve, 8 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó 54 m2-es panellakás Eger, Felsőváros
    Eger, Felsőváros
    Heves megye, Eger felsővárosi részén eladásra kínálunk egy felújítandó, 2 szobás, erkélyes lakást. Az ingatlan két szobát, erkélyt, konyhát, külön fürdőszobát, toalettet, és folyosót foglal magába. Ablakok műanyagok újak, kiváló minőségűek, redőnnyel...
    • Eladó ház, Lakás - Eger
    2 hónapja, 1 hete
    25 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8912583
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 55
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Egerben a Felsőváros belváros felőli részén, távfűtött négyemeletes épületben eladó egy 4. emeleti 5 m2-es erkéllyel rendelkező jó állapotú lakás.

Aki ismeri Eger felsővárosi részét, annak nem kell bemutatni, hogy a környék infrastruktúrálisan nagyon jól kiépült. Általános iskolák, szakközépiskolák, gyerek és felnőtt orvosi rendelők, posta, gyógyszertár, különböző élelmiszerboltok és nagyobb szupermarketek (Tesco, Lidl) elérhető távolságra vannak, mind gyalogosan, mind helyi járattal (egy buszmegállónyira) egyaránt. Így annak, aki nem rendelkezik autóval, annak sem kell messzire mennie egy nagy bevásárlás alkalmával. Aki azonban gépjárművel rendelkezik, annak nagy pozitívum, hogy a társasházak előtt és mögött aszfaltozott ingyenes parkolók vannak kialakítva.

A lakásban előszoba, WC, fürdőszoba, két szoba, konyha és erkély található. A jelenlegi tulajdonos a lakás megvásárlásakor teljeskörűen felújította azt. A bejárati ajtó kicserélésre került, a régi fa ajtó helyett új fém ajtót szereltek be. Az előszobában és a konyhában hajópadló, a fürdőszobában és a WC-ben metlachi, a két szobában pedig laminált padló található.

Kiváló választás olyan vevők számára akik, azt kedvelik, ha minden elérhető közelségben van körülöttük vagy akár befektetőknek, akik szeretnék a pénzüket egy az ingatlanpiacon mindig keresett ingatlanba fektetni.

Amennyiben a hirdetésben szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését keressen bizalommal!


Hivatkozási szám: STARTLAK-[------]

Elhelyezkedés
Eger

Felsőváros

 
Elhelyezkedés
Eger

Felsőváros