+ Ingyenes hirdetés feladása

Egerben két kertes családi ház eladó, vagy egri ingatlan cserét is beszámítanék!

54 000 000 Ft
Leírás
  • Hálószobák: 6
  • Alapterület (m²): 238
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Tulajdonostól követlenül eladó: 

Egerben - új kertvárosi részén, az új bervai lakópark déli oldalán - egy helyrajzi számon lévő, két külön álló, de egymástól független két kertes családi ház egyben vagy eladók, vagy esetleg egri lakást, vagy kis egri kertes családi házat beszámítanék az eladási árunkban!Fekvése: déli, panorámás, csendes, nem forgalmas, friss oxigén dús levegőjű. Terület: 720 m2. utcai sarok telek! Az egyik családi házam: 132 m2 (épült: 1999) négy szoba, konyha, fürdőszoba, WC, kamra, előszoba, összkomfortos. A másik, külön álló, kertes családi házam: kertre és másik utcára néző, 54 m2 (épült: 2008): kettő szoba, konyha, fürdőszoba, előszoba, összkomfortos. Garázs, két állású, belül raktárral, mosókonyhában és WC-vel, amely 54 m2 (épült: 2008). Fűtések: új, korszerű gázkazánokkal (15%-os gáz megtakarításúak), a főépület pedig fa tüzelésű kandallóvak is fűthető!A főépület főfalai osztrák, Porotherm típusú osztrák, 38 cm vastag tégla falazóblokkból épült 1999 évben, 2015 nyarán pedig + 7 cm. külső új hőszigeteléssel, külső nemes vakolattal és belső - teljes, korszerű - festéssel került felújításra. 

A főépület 2015-ben, külső új műanyag, hőszigetelt nyílászárókkal és új belső ajtókkal készültek. A nagy méretű fürdőszoba és a WC is komplett teljes felújítást, új, korszerű víz és szennyvíz szerelvényeket is kapott. A főépület földszintes, de a padlástér is beépíthető, vasbeton födémes, közművekkel is ellátja! 

Mind két utca felől kovácsolt vas kerítések, kapuk vannak! 

A kisebbik ház felől is, utcai (kis és nagy) kapuk vannak! (mivel sarok telekről van szó) A kert szépen rendezett, örökzöldekkel, sok virágokkal (évelő és egy nyári), a napozó gyepesítve van. 

Csendes környezet, friss, oxigén dús levegőjű, panorámás hely, rálátni az Egedre és Várhegyre és a Tibára is. Az ingatlant hitel, vagy banki fedezet nem terheli! Egy egri kisebb kertes házat, vagy egri lakást is beszámítok! 

Kérdéseire és ajánlataira emailban további fotókkal is válaszolok! Email címem: filterker@gmail.com Figyelembe véve - hogy esetleg - a vevő által felajánlott csak egri ingatlant is beszámítanánk, így az ár - megegyezés szerinti! További képeket emailban, kérésére küldök! 

Közvetítők ne írjanak!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Sz.A.

  • +36-30-mutasd

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
EgerHasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Sz.A.

  • +36-30-mutasd

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Eger