Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó családi ház Egerben CSODÁS PANORÁMÁVAL!

Eger Vécseyvölgy
7 hónapja, 3 hete

Hasonló hirdetések

  • Eladó Panellakás, Eger, Maklárihóstya, 54nm, 28500000 Ft
    Eger, Maklárihóstya
    Egerben, a strandhoz közel, 8. emeleti, 2 szobás, erkélyes lakás eladó! Az ingatlan egy jól karbantartott, rendezett, liftes társasházban helyezkedik el. Az épület szigetelése és a nyílászárók cseréje már megtörtént, 2 éve újították fel az elektromos...
    • Eladó ház, Lakás - Eger
    1 napja
    28 500 000 Ft
  • Eladó Lakás, Eger
    Eger
    Kizárólag az OTP Ingatlanpont kínálatában!!! Heves megye, Egerben eladásra kínálok egy negyedik emeleti Lajosváros-i lakást! Az 55 négyzetméteres otthon 2+ fél szobával rendelkezik, és ideális választás lehet családok számára. Az ingatlan konyhát, na...
    • Eladó ház, Lakás - Eger
    1 napja, 17 órája
    25 850 000 Ft
  • Eladó Ház, Eger
    Eger
    Eger családiházas övezetében eladó 186 m2-es két szintes ház .Az 1979-ben szilikátból épült ház kiváló állapotban van ajelenlegi tulajdonos gyerekbarát kialakítást biztosított és részben felújította és korszerűsítette .A ház szigetelésére minőségi an...
    • Eladó ház, Lakás - Eger
    1 napja, 17 órája
    133 000 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Eger, Almagyar, 144nm, 82900000 Ft
    Eger, Almagyar
    Egerben az Almagyar dombon 5+1 szobás családi ház eladó! A három szintes épület 1986-ban épült szilikátból. Világos, tágas terekkel rendelkezik, fenntartási költsége rendkívül kedvező. A folyamatos karbantartásnak és felújításoknak köszönhetően kívül...
    • Eladó ház, Lakás - Eger
    1 napja
    82 900 000 Ft
  • Eladó Panellakás, Eger, Belváros, Deák Ferenc utca, 32nm, 22000000 Ft
    Eger, Belváros, Deák Ferenc utca
    Eger Belvárosának szélén, a Deák Ferenc utcában 32 m2-es, 1 szobás, erkélyes, konvektoros fűtésű lakás eladó. Az ingatlan csúsztatott zsalus, szigetelt társasház 4. emeletén helyezkedik el. A kis belépőből egyenesen a főzőfülkébe lépünk. Ennek folyta...
    • Eladó ház, Lakás - Eger
    1 napja
    22 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10841183
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 173
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Egerben az Almagyar domb alatt található ez a 173 nm-es, háromszintes, KÁPRÁZATOS PANORÁMÁVAL rendelkező, téglából épült családi ház.

Kiknek ajánlom?

Nagycsaládosoknak, két generációnak, összeköltözőknek, illetve befektetőknek, valamint azoknak, akik szeretnének nap mint nap gyönyörködni a belváros panorámájában.

Miért bizonyul kiváló választásnak?

A ház Eger, egy gyakorlatilag teljesen elrejtett részén található. Mindössze egy kis zsákút vezet le az ingatlanhoz, amelynek végén helyezkedik el "másodmagával" ez a lakóház.

A földszintet egy méretes garázs és egy tároló birtokolja!

Lépcsőn tudunk felmenni az első lakószintre, ahol egy nagy méretű amerikai konyhás nappaliba lépünk. Egyből látjuk és el is tudjuk képzelni, hogy milyen bensőséges családi és baráti összejöveteleknek lehet ez a helyszíne. Ugyan ezt mondhatjuk el az innen nyíló 34 nm-es teraszról is, amely a Várnak egy részére biztosít kilátást.

Déli és nyugati oldalát végig, az aljától a tetejéig ablakok töltik ki. Ennek következtében teljesen világos a helyiség még borús időben is. Kényelmünket több nagy méretű kanapé biztosítja. A konyhapulton, méretéből kifolyólag, bármilyen konyhai tevékenység kényelmesen végezhető. 

Az emeleten egy nagy méretű világos szobát, illetve két hálószobát és az egyik fürdőszobát találjuk. A nagyobb helyiség hangulata berendezése megkapó és egy modernebb stílus jegyeit mutatja be. Itt is az ablakok dominálnak, ezért természetesen ide is árad be a napfény. Ezen a szinten helyezkedik el az erkély, ahonnan gyönyörködhetünk a panorámában.

Befektetőknek információ, hogy az ingatlant két éve a szállás.hu vendégei töltik meg főszezonban és az év többnapos ünnepein.

Nekem nagyon megtetszett az ingatlan "rejtett" elhelyezkedése, a nagy terek és az egész igazán otthonos hangulata. Ez a ház olyan, mintha egy külön kis világban élné az ember a mindennapjait.

Ha Önt is így magával ragadta a hely hangulata és már bele is képzelte a saját és családja életét, akkor keressen mielőbb, mert biztos, hogy sokan lesznek ezzel ugyanígy.


Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már Öné is lehet ez a nagyszerű ingatlan!

Elhelyezkedés
Eger

Vécseyvölgy

 
Elhelyezkedés
Eger

Vécseyvölgy