+ Ingyenes hirdetés feladása

Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó Eger belvárosában, azonnal birtokba vehető 3 szobás lakás, Belváros


Hasonló hirdetések

Leírás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 63
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Eladó Eger belvárosi, harmadik emeleti 63 négyzetméteres, 3 szobás, tehermentes lakás. Az ingatlan a város központjában, a buszállomás, pláza közelében található. A sétáló utca pár percre, iskola, üzlet a közvetlen közelben van.
A társasház kellemesen parkosított udvarába zárt kapun jutunk be. Az otthon északi szobája és konyhája több évtizedes fákkal szegélyezett utcára, déli két szobája és az erkély a csendes belső udvarra néz.
A külső folyosóról belépve az előszoba-étkező-konyhába jutunk. Beépített konyhabútor, étkezőasztal, valamint térelválasztó polc teszi teljessé a berendezést. A konyhából nyílik egy körbepolcozott kamra, ahol a hűtőszekrénynek is van helye. A folyosóról balra nyílik a külön WC, mellette a fürdőkádas fürdőszoba. Jobbra található az egyik kisebb szoba, ablakai a külső folyosóra nyílnak. Egy hatalmas beépített szekrény zárja le a belső falat. Szemben nyílik a napfényes nappali, melynek ablaka az udvarra néz. A folyosó végén jobbra az erkélyes hálót találjuk.
A szobák padlószőnyeggel, a többi helyiség hideg burkolattal burkolt. Az ablakok fából, a bejárati és belső ajtók műanyagból készültek. A fűtés gázkonvektorral biztosított.
Az lakáshoz saját tároló tartozik az alagsorban.
Teljes körű ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére: - energetikai tanúsítvány, - díjtalan, bankfüggetlen hitelügyintézés, - díjmentes jogi tanácsadás, - adásvételi szerződések készítése, - biztosítás, - költöztetés. Eger Otthon Ingatlanközvetítő - Megbízható. Egri.


Hivatkozási szám: STARTLAK-[------]

Elhelyezkedés
Eger

Belváros


 
Elhelyezkedés
Eger

Belváros