Green Tea - 120 kapszula - GymBeam

3 090 Ft
Eger
1 napja, 2 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9313835
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A Zöld tea koffeint és számos jótékony anyagot tartalmaz, amelyek jótékony hatással vannak a szervezetre és az általános vitalitásra

A Zöld tea kapszula formájában a zöld tea (Camellia sinensis) funkcionális kivonatát tartalmazza, amelyet népszerű anyagcsere fokozóként használnak. A készítményben megtalálható például a koffein, amely az egyik legnépszerűbb stimuláns. Segít stimulálni a testet a mentálisan és fizikailag megterhelő edzés előtt. Ennek köszönhetően energikusabbnak érezheti magát, és a legjobbat hozhatja ki magából az edzés során. Ez hatékonyan maximalizálja az elégetett kalóriák mennyiségét. A koffein önmagában képes úgynevezett felgyorsítani az anyagcserét, ami segíthet néhány kalóriával többet elégetni anélkül, hogy jelentős erőfeszítést kellene tennie. Ez az oka annak is, hogy a komplex edzés előtti edzések vagy zsírégetők népszerű összetevője. 

                 

De harmonizáló hatású jótékony anyagairól is ismert. Megnevezhetjük például a polifenolokat, amelyek közé tartoznak a katechinek. Ezek a növényi vegyületek természetes antioxidánsok. A leghíresebb katechin a népszerű EGCG (epigallokatechin-gallát), amely egyben az egyik legnépszerűbb zsírégető is.

                 

A zöldtea-kivonat így ideális eszköz mindazok számára, akiknek nincs kedvük vagy idejük teát inni, de mégis szeretnék támogatni az anyagcsere fokozást és élvezni ennek a kivételes növénynek az előnyeit.







A Zöld tea előnyei


a zöld tea (Camellia sinensis) nevű növényből származó kivonat

számos jótékony hatású anyagot tartalmaz

ez az egyik legnépszerűbb zsírégető

praktikus kapszula formában

alkalmas fogyáshoz 




Alkalmazás:
Fogyassz napi 1 kapszulát.





Green Tea - GymBeam

1 adag: 1 kapszula

120 adagot tartalmaz



Megnevezés

/ 1 kapszula


Zöld tea kivonat (Camellia sinensis) 

500 mg


Polifenolok 

475 mg


Katechinek 

350 mg


EGCG 

225 mg


Koffein

10 mg







Összetevők:
Zöld tea kivonat 95% (Camellia sinensis), térfogatnövelő anyag (mikrokristályos cellulóz), csomósodásgátló (magnézium-sztearát), zselatin kapszula.


Figyelmeztetés:


A termék koffeint tartalmaz.

Felhívás: Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, s nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. A Himalaya Logistic Kft. valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fentiek jogforrásául szolgáló 37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendeletben írtakat, továbbá a gazdasági versenyhivatali előírásokat. Kijelentjük, hogy a termékeink hatóanyagairól szóló írásaink kizárólag a legfrissebb, független és mértékadó kutatások alapján, összefüggéseik mélyreható tanulmányozása nyomán születnek, s azok eredményeinek bemutatására szolgálnak a fogékony és érdeklődő Olvasók tájékoztatásának törekvésével. E szövegek eladásösztönző célt nem hordoznak, a termékeink megvásárlására nem buzdítanak. Ha Vásárlóink visszatérő rendeléseikkel megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták. Ebben hiszünk, ezért dolgozunk.


Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Gyógyászati célra nem alkalmas. Kérjük, ha bármilyen egészségügyi panasza, ismert betegsége van vagy várandós, szoptat, előbb konzultáljon szakorvosával, mielőtt elkezdené a termék fogyasztását, alkalmazását. Kérjük, minden esetben tartsa be az adagolási, tárolási és egyéb instrukciókat.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, fénytől védve.

Mindent megteszünk azért, hogy teljeskörű tájékoztatást adjunk termékeinkről, azonban ha bármilyen kérdése, aggálya lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, különösen akkor, ha bármilyen ételre, összetevőre allergiás vagy érzékeny. Az instrukciók betartásának elmaradásából és a nem megfelelő fogyasztásból eredő bármilyen károkért nem vállalunk felelősséget.


Cikkszám: 7067-2-120kaps-bez-prichute

Vonalkód: 8588006139242




Vásárold meg most szuper áron Green Tea - 120 kapszula - GymBeam termékünket és válogass több étrend-kiegészítőnk és szépségápolási termékünk közül és valóra váltjuk álmaid! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak, ami azt jelenti, hogy 24 órán belül megkaphatod rendelésed!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Eger


Hasonló hirdetések

  • Green Tea étrend-kiegészítő - 90 kapszula - PureGold
    Eger
    Alkalmazás: Szedjen be naponta 1 kapszulát reggeli előtt. Összetevők: Camelia sinensin (levél) 4:1 kivonat, viaszkukorica keményítő, étkezési zselatin, aszkorbinsav, csomósodást gátló anyag (magnézium-szterát), szilícium-dioxid, színezék (vas-oxid) F...
    • Egészség, Szépség - Eger
    1 napja, 2 órája
    3 990 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Eger