Karnitin TABS - 90 tabletta - GymBeam

3 690 Ft
Eger
2 napja, 5 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9313837
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Karnitin TABLETTA - funkcionális táplálékkiegészítő, amely elősegíti a zsír energiává történő elégetését


A Karnitin TABLETTA egy hatékony táplálékkiegészítő, amelyhez az emberek akkor nyúlnak, ha támogatni szeretnék a fogyókúrát és zsírt akarnak leadni. Az L-karnitin egy az emberi szervezetben természetes módon megtalálható anyag, de gyakran egy jól és okosan összeállított étrend is tartalmazza. L-karnitin forrás például a baromfi, a hal és a tejtermékek. Mivel az L-karnitin elsősorban állati eredetű élelmiszerekben található meg, pótlása előnyös lehet azok számára, akiknek az étrendje nem tartalmazza ezeket az élelmiszereket, például a vegetáriánusok vagy a vegánok számára. Ez azt jelenti, hogy ennek a táplálékkiegészítőnek a koncentrált formája mások számára is hasznos lehet.





Bizonyára neked is feltűnt már, ez az anyag fontos szerepet játszik a szervezetben. Részt vesz a zsír (zsírsavak) eljuttatásában a mitokondriumoknak nevezett sejterőművekbe, ahol aztán elég, hogy energia termelődjön. Ezt az energiát ezután fizikai tevékenységekre lehet felhasználni, ami még hatékonyabb zsírégető hatást eredményez. Ezért, ha a karnitinből a legtöbbet szeretnéd kihozni, ideális, ha fizikai aktivitással és megfelelően összeállított étrenddel kombinálod.





Mindezek miatt az L-karnitin anyagcsere fokozó alkalmas mindazok számára, akik szeretnék a bőr alatti zsírégetést és a fogyást sokkal hatékonyabbá tenni.





A Karnitin TABLETTA előnyei



népszerű anyagcsere gyorsító

l-karnitin-tartarátot tartalmaz

ideális fogyókúrázóknak, akik súlyt szeretnének leadni

a szervezetben természetesmódon megtalálható

részt vesz a zsír mitokondriumokba való eljuttatásában, ahol aztán energiává ég el

fizikai aktivitással kombinálva működik a legjobban

vegetáriánusok és vegánok is fogyaszthatják

ideális edzés előtti kiegészítő













Alkalmazás:
Javasoljuk, hogy napi 1-2 alkalommal 2 tablettát vegyél be.





Karnitin TABS - 90 tabletta - GymBeam

1 adag: 2 - 4 tabletta

45 - 22 adagot tartalmaz



Megnevezés

1 adag (2 tabletta)



L-karnitin tartarát 

2000 MG






Összetevők: L-karnitin-tartarát, térfogatnövelő anyag (mikrokristályos cellulóz), csomósodásgátló (szilícium-dioxid, kalcium-foszfát, magnézium-sztearát).

Figyelmeztetés:


Felhívás: Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, s nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. A Himalaya Logistic Kft. valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fentiek jogforrásául szolgáló 37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendeletben írtakat, továbbá a gazdasági versenyhivatali előírásokat. Kijelentjük, hogy a termékeink hatóanyagairól szóló írásaink kizárólag a legfrissebb, független és mértékadó kutatások alapján, összefüggéseik mélyreható tanulmányozása nyomán születnek, s azok eredményeinek bemutatására szolgálnak a fogékony és érdeklődő Olvasók tájékoztatásának törekvésével. E szövegek eladásösztönző célt nem hordoznak, a termékeink megvásárlására nem buzdítanak. Ha Vásárlóink visszatérő rendeléseikkel megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták. Ebben hiszünk, ezért dolgozunk.


Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Gyógyászati célra nem alkalmas. Kérjük, ha bármilyen egészségügyi panasza, ismert betegsége van vagy várandós, szoptat, előbb konzultáljon szakorvosával, mielőtt elkezdené a termék fogyasztását, alkalmazását. Kérjük, minden esetben tartsa be az adagolási, tárolási és egyéb instrukciókat.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, fénytől védve.

Mindent megteszünk azért, hogy teljeskörű tájékoztatást adjunk termékeinkről, azonban ha bármilyen kérdése, aggálya lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, különösen akkor, ha bármilyen ételre, összetevőre allergiás vagy érzékeny. Az instrukciók betartásának elmaradásából és a nem megfelelő fogyasztásból eredő bármilyen károkért nem vállalunk felelősséget.


Cikkszám: 1731-1731-100-tab

Vonalkód: 8588006139044




Vásárold meg most szuper áron Karnitin TABS - 90 tabletta - GymBeam termékünket és válogass több étrend-kiegészítőnk és szépségápolási termékünk közül és valóra váltjuk álmaid! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak, ami azt jelenti, hogy 24 órán belül megkaphatod rendelésed!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Eger


Hasonló hirdetések

  • L-Carnitine Tabs - 60 tabletta - Nutriversum
    Eger
    Színtiszta, adalékmentes L-karnitin készítmény adagonként 1500 mg. A tartós életmódváltás alappillérei egy kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód követése. Ebbe beletartozik az is, hogy rendszeres testmozgás beiktatásával karbantartjuk a te...
    • Egészség, Szépség - Eger
    2 napja, 5 órája
    5 190 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Eger