Olívaolaj főzőspray 201 g - GymBeam

2 465 Ft
Eger
1 napja, 5 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9313840
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Extra szűz olívaolaj főzőspray - egészséges zsírok kiváló minőségű forrása, amely könnyen felvihető egyenletes bevonatként és egyszerűen szabályozhatod a felhasznált mennyiséget

Az Extra szűz olívaolaj főzőspray egy kiváló minőségű olaj praktikus spray formában, melynek köszönhetően mindig kézben tarthatod a felhasznált zsír mennyiségét. Hidegsajtolással nyerik, amely egy kíméletes eljárás, amely segít megőrizni a jótékony anyagok, például a polifenolok nagy mennyiségét az olajban. Ezenkívül az extra szűz olívaolaj a telítetlen zsírok kiváló forrása. Sőt, ha az étrendedben lévő telített zsírok helyett használod, az hozzájárulhat a vér optimális koleszterinszintjének fenntartásához.

 

Az emberek gyakran javasolják az olívaolaj használatát a hidegkonyha receptek elkészítésekor. Használhatod például péksüteményekhez, bagett sütéséhez, salátákhoz, valamint sok más ételhez. A sütés nélküli desszertek elkészítésekor is jól fog jönni, mivel a sütőformára fújhatod, hogy ne ragadjon rá semmi. Az extra szűz olívaolaj füstpontja is alacsonyabb, mint például a repceolajé. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lehetne melegkonyha receptekhez használni. Teljesen biztonságos a mindennapi sütéshez, pirításhoz és egyéb főzési módokhoz. Nyugodtan használhatod serpenyőben, tepsiben, sütőformában és így tovább.

 

A főző spray kiszerelése rendkívül praktikus mindazok számára, akik ellenőrizni akarják a felhasznált zsír mennyiségét. Könnyen használható például vékony olajréteg felvitelére a serpenyőre. Így az ételek anélkül nem ragadnak le, hogy jelentős mennyiségű kalóriát adnánk hozzá a napi bevitelhez, mint abban az esetben, amikor az olajat egy kanállal próbáljuk hozzáadni. Ezáltal az extra szűz olívaolajos főző spray a konyhai felszerelés nélkülözhetetlen részévé válik mindazok számára, akik egészségesen táplálkoznak, fogyni szeretnének, és csökkenteni szeretnék a nap folyamán bevitt energia mennyiségét. A sportolók gyakran használják a verseny előtti diéták során is, amikor minden gramm extra zsír számít.

 

Az Extra szűz olívaolaj főzőspray ezért ideális minden szakács számára, akik nem akar fukarkodni az olaj ízével és funkciójával sütés és főzés közben, de szeretné kontrollálni a felhasznált mennyiséget.

 

Az Extra szűz olívaolaj főzőspray és annak előnyei


jótékony zsírok kiváló minőségű forrása


hidegsajtolással állítják elő


az eljárás során számos hasznos anyagot megőriz


praktikus spray formájában kapható


könnyen felvihető vele egyenletes olajbevonat


a felhasznált mennyiség könnyen szabályozható


édes és sós ételekhez egyaránt alkalmas


fogyókúrázáshoz alkalmas




Alkalmazás:
Használat előtt alaposan rázd fel és permetezd hideg serpenyőre vagy edényre körülbelül 10 cm távolságból.





Olívaolaj főzőspray 201 g - GymBeam



Tápanyag

100 ml

1,8 ml


Energiaérték

3389 kJ/ 824 kcal

61 kJ / 15 kcal

Zsír

91,6 g

1,65 g

- telített zsírsavak

13 g

0,23 g

- egyszeresen telítetlen zsírsavak

70 g

1,26 g

- többszörösen telítetlen zsírsavak

8,6 g

0,16 g

Szénhidrát

0 g

0 g

- cukor

0 g

0 g

Fehérje

0 g

0 g



0,00 g

0,00 g







Összetevők:
Extra szűz olívaolaj. Hidegen sajtolt. EU olívaolajok keveréke. Válogatott olívaolaj, amelyet közvetlenül olívabogyóból nyernek, kizárólag mechanikai eljárásokkal.


Figyelmeztetés:


Gyúlékony. A spray nyomás alatt van. Ne tedd ki napfénynek vagy 50 °C feletti hőmérsékletnek. Ne dobd tűzbe. Ne permetezd forró felületekre vagy nyílt láng közelében. Védd a hőtől. Tartsd távol gyermekektől. Kerüld a szembe jutást. Használat után se szúrd át vagy dobd tűzbe a spray tartályt.

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Gyógyászati célra nem alkalmas. Kérjük, ha bármilyen egészségügyi panasza, ismert betegsége van vagy várandós, szoptat, előbb konzultáljon szakorvosával, mielőtt elkezdené a termék fogyasztását, alkalmazását. Kérjük, minden esetben tartsa be az adagolási, tárolási és egyéb instrukciókat.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, fénytől védve.

Mindent megteszünk azért, hogy teljeskörű tájékoztatást adjunk termékeinkről, azonban ha bármilyen kérdése, aggálya lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, különösen akkor, ha bármilyen ételre, összetevőre allergiás vagy érzékeny. Az instrukciók betartásának elmaradásából és a nem megfelelő fogyasztásból eredő bármilyen károkért nem vállalunk felelősséget.


Cikkszám: 28928-1-201g-olive-oil

Vonalkód: 8588007275109




Vásárold meg most szuper áron Olívaolaj főzőspray 201 g - GymBeam termékünket és válogass több étrend-kiegészítőnk és szépségápolási termékünk közül és valóra váltjuk álmaid! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak, ami azt jelenti, hogy 24 órán belül megkaphatod rendelésed!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Eger


Hasonló hirdetések

  • Eger
    Eladók oxigén és dissous gázpalackok üresen és töltve is....
    • Egyéb eladó - Eger
    2 órája, 46 perce
    20 000 Ft
  • Hasított konyhakész  tölgy bükk  akác tűzifa kedvező áron!
    Eger
    Akciós tűzifa hasított kályhakész,akác,tölgy,bükk valamint vegyes fa kapható. Száraz( nem gally fa) 8-10hónapos termelésből származó tűzifa ,csak az első osztályú minőség kerül ki szállításra. Tűzifa Árjegyzék: ömlesztett üzemi tűzifa:1×1×1=1m3 Akác:...
    • Egyéb eladó - Eger
    1 napja, 3 órája
    22 500 Ft
  • Aqua+ 200 g - pina colada - Nutriversum
    Eger
    Kínálatunk egyik legújabb *egészséges diétát támogató készítménye a Aqua+ termékünk, amely 3 bombasztikus ízvilággal jelent meg! *A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, illetve a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a por...
    • Egyéb eladó - Eger
    1 napja, 5 órája
    4 490 Ft
  • Aqua+ 10 g - pina colada - Nutriversum
    Eger
    Kínálatunk egyik legújabb *egészséges diétát támogató készítménye a Aqua+ termékünk, amely 5 bombasztikus ízvilággal jelent meg! *A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, illetve a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a por...
    • Egyéb eladó - Eger
    1 napja, 5 órája
    290 Ft
  • Cookies tejkrémmel töltött - 130 g - Nutriversum
    Eger
    Tejkrémmel töltött kakaós kekszek, tejbevonattal és kekszdarabokkal, édesítőszerrel. Ha igyekszel egészséges életmódot fenntartani, többek között egy kiegyensúlyozott étrend követésével, amely nem tartalmaz a szervezetre ártalmas tápanyagokat, akkor ...
    • Egyéb eladó - Eger
    1 napja, 5 órája
    890 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Eger