+ Ingyenes hirdetés feladása

Ezt a hirdetést archiválták.

Egerszóláton családi ház eladó

Egerszólát
1 hónapja

Hasonló hirdetések

 • Régen frissült
  Családi ház eladó
  Egerszólát, Eger mellett
  Egerszóláton, központhoz közeli utcában; 2008 évben korszerű építőanyagból épült; kiváló hőtechnikai adottságokkal;összközműves; duplakomfortu családi ház; 1300 m2 ősfás pihenőkerttel; tehermentesen eladó. Épület beosztása: Földszinti lakótér: 100 m2...
  • Eladó ház, Lakás - Egerszólát
  7 éve, 2 hónapja
  13 000 000 Ft
 • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8672963
 • Kategória: Ingatlan
 • Alkategória: Eladó ház, Lakás
 • Hálószobák: 4
 • Alapterület (m²): 113
 • Hirdetés típusa: Kínál
 • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Egertől 10 km-re, a gyógyfürdőiről híres Egerszalók szomszédságában lévő Egerszólát település egyik csendes, de központhoz közeli utcájában eladó, egy közel 75+38 m2 hasznos alapterülettel rendelkező összkomfortos családi ház.

A ház 590 m2 nagyságú telken fekszik egy domb tetején, ahonnan belátni a település egy részét. Az épület lakószintjén előszoba, közlekedő, egy félszoba, két különálló szoba, nappali, fürdőszoba, kamra található. A szuterén szint 1,90 m-es belmagassággal rendelkezik, ezáltal biztosítja a teljes értékű helyiségek kialakítását. Jelenleg ezen a részen található a konyha és az étkező, mely a ház oldalán lévő külön bejáraton közelíthető meg. A konyha folytatásában szintén a szuterén szinten helyezkedik el egy raktárhelyiség, melybe a melléképületben lévő kazánházból lehet bemenni.

A melegvizet villanybojler, míg a fűtést gázkazán szolgáltatja. A házban vegyestüzelésű kazán is van, így a fűtés azzal is megoldható. Valamint az egyik szobába kályha is beépítésre került, így fűtés rásegítésként az is használható.

Az épület kisméretű téglából épült, a tető palafedést kapott. A szuterén szint villanyhálózatát egy pár éve felújították, valamint ezen rész bejáratához már műanyag nyílászáró került beépítésre.

A ház ablakai és belső nyílászárói, a félszoba kivételével még az eredetiek, fából készültek.

A telken több melléképület található, melyek alkalmasak lehetnek raktározásra, tüzelő tárolására, vagy akár haszonállatok tartására egyaránt. A melléképületeken kívül van még egy ca. 26 m2 nagyságú garázs/műhely.

A telek beépíthetősége 30 %, mely a jelenlegi beépítettségre figyelemmel tovább nem bővíthető. De a már meglévő melléképületek szerkezeti adottságait figyelembevéve átalakíthatóak és egy átminősítést követően lakórésznek használhatóak.

A hirdetett ingatlan megfelelő lehet kortól függetlenül bárki számára, aki szeretne egy Egerhez közeli településen, nyugodt vidéki környezetben élni.

Egerszólát CSOK támogatott település, így ezáltal a gyerekesek számára a további  felújítás sem okozhat fejtörést.

Amennyiben a hirdetésben szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal, állok rendelkezésére akár hétvégén is.


Hivatkozási szám: STARTLAK-[------]

Elhelyezkedés
Egerszólát


 
Elhelyezkedés
Egerszólát