Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Encs legszebb utcájában családi ház eladó... Az ingatlan akadálymentes, mozgássérültek figyelem!

39 000 000 Ft
Encs
1 éve, 7 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7706200
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 143
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
 
Eladásra kínálunk Encsen, csendes utcában egy 143 m2-es, két szintes, akadálymentesített, nagyon jó állapotban lévő, duplakomfortos családi házat, mely 1416 m2-es telken helyezkedik el.
Az alsó szinten a házba két bejáraton juthatunk be, amelyből az egyik rámpán is megközelíthető. Az előtérből egy hatalmas nappali-társalgó helyiségbe juthatunk. Ebből a központi helyből közelíthető meg egy szoba (ami jelenleg hálószobaként funkcionál), a fürdőszoba, egy különálló WC, a konyha-étkező és a spájz. 
Az előtérből egy ízléses kis lépcsőn tudunk feljutni a felső szintre. Itt található két szoba, egy fürdőszoba, egy terasz, valamint egy gardróbos folyosó. A lépcsőház minden fala üvegtéglából épült, így a helyiség természetes megvilágítása minden időben biztosított. 
Az alsó szinten a szoba laminált parkettával fedett, az összes többi helyiség járólapot kapott. A nyílászárók még az eredeti faszerkezetek, de kitűnő állapotúak, hőszigetelt üveggel ellátottak. Az előtér időtálló lambériával fedett, a konyha, fürdő és WC fala csempével burkolt, a többi helyiség tapétát kapott. A fürdőszobában sarokkádat és zuhanyfülkét is beépítettek. A könnyebb mozgást kapaszkodók segítik. A konyha-étkező és a folyosó közé fából készült térelválasztót helyeztek el, melynek mindkét oldalán tárolóhelyeket alakítottak ki.
A felső szinten a fürdőszoba fala csempével fedett, járólappal burkolt, a gardróbos folyosó mennyezete lambériával fedett, metlakival burkolt, a többi helyiség tapétázott és padlószőnyeget kapott. A nyílászárók itt is az eredeti, de kiváló állapotban lévő faszerkezetek. A felső szinten klímaberendezés biztosítja nyáron a kellemes hőmérsékletet. A pihenést pedig egy szép nagy terasz segíti, ahova gyönyörű zöld környezetben kiülhetünk.
Az alsó szintet 2003-ban teljeskörűen felújították. A ház remek műszaki állapotban van. Falazata tégla, a tetőszerkezet szintén nagyon jó állapotú, palával fedett. A ház melegét gázcirkó biztosítja, a melegvizet egy 200 l-es villanybojler adja. 
Az udvaron három hatalmas garázs van és két pince (az egyik boros pince már nemes penésszel fedett állapotú). Az udvaron még található egy két helyiségből álló kis ház, szintén nagyon jó műszaki állapotban. Itt a meleget egy nagy villanykályha biztosítja.
A dupla telek remek lehetőségeket kínál a kertészkedésre. A gondos lakók termő gyümölcsfákat, gondosan művelt szőlőt, gyönyörű virágokkal beültetett virágos kertet hagynak maguk után. A locsolás saját kútból megoldható. 
Az udvaron minden járda térkővel burkolt. A padlásra kivülről egy kényelmes lépcsőn tudunk feljutni. 
A fák árnyékában még kialakítottak egy szaletlit, szalonnasütő és grillező helyet is, ami szintén hozzájárulhat a kikapcsolódásunkhoz. 
Kitűnő választás nagycsaládosoknak (CSOK-ra alkalmas) a nagy és élhető terek, az iskola, boltok, buszmegálló közelsége miatt. 
Nagyon jó lehetőséget kínál olyanoknak is, akik a három garázst és a nagy udvart akár műhelyként akarják használni vagy valamilyen ipari tevékenységet szeretnének folytatni. 
Ez a szép nagy ház Encs egyik legjobb utcájában helyezkedik el, csendes, nyugodt, biztonságos helyen, de mégsem a főúton, viszont közel a központhoz (max. 5 perc séta).
Kérem tekintse meg az ingatlan 3D-s bemutatóját is!
Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a páratlan ingatlan, kérem keressen, akár hétvégén is. Örömmel megmutatom.
Irodánk teljeskörű ügyintézéssel áll partnerei rendelkezésére, bankfüggetlen hitelügyintéző, ügyvéd, energetikus kollégákkal segítjük az ingatlanok gyors és problémamentes értékesítését. 
Helyiség lista:
Alsószint
Előtér: 12,5 m2
Szoba: 15,76 m2
Nappali-társalgó: 36 m2
Konyha-étkező: 14,66 m2
Spájz: 2,25 m2
Fürdő: 5,98 m2
WC: 3,57 m2
Folyosó: 1,68 m2
Felső szint
Szoba1: 10,2 m2
Szoba2: 10,1 m2
Fürdő: 4 m2
Folyosó: 1,7 m2
Előtér: 10 m2
Terasz: 14,5 m2
 

Hivatkozási szám: STARTLAK-7099661

Kapcsolat a hirdetővel
  • Fortuna Emil

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Encs


Hasonló hirdetések

  • Eladó Ház, Encs
    Encs
    Eladó Encs - Abaújdevecser részén, családias övezet, kertes, 93 nm-es, 3+1 szobás, összközművesített családi ház! Az ingatlan csendes, nyugodt, rendezett környéken található. A telek mérete 1279 nm,kertje gondozott! Vegyes falazatból épült - 1,5 méte...
    • Eladó ház, Lakás - Encs
    1 napja, 10 órája
    21 500 000 Ft
  • Eladó Lakás, Encs
    Encs
    Eladó Encs központjában egy 58 m2 nagyságú jó állapotú 2 szobás tégla lakás! Az ingatlanban 2 szoba, tágas konyha, fürdőszoba és közlekedő található. A lakás külső nyílászárói szigetelt üveggel ellátott műanyag ablakok, melyekhez a szobákban redőny é...
    • Eladó ház, Lakás - Encs
    1 napja, 10 órája
    22 490 000 Ft
  • Eladó Ház, Encs
    Encs, Dózsa György utca
    Encsen kínálok megvételre a Dózsa György utcában egy 94 m2-es 3 és félszobás egyszintes parasztházat sarokteleken. A telek 851 m2, az udvar hátsó részén több melléképület is található. A házba egy tágas zárt, fényes előtéren keresztül jutunk be. Az i...
    • Eladó ház, Lakás - Encs
    1 napja, 10 órája
    4 990 000 Ft
  • Eladó Ház, Encs
    Encs, Fő út
    Eladó Encs - Abaújdevecser részén, családias övezet, kertes, 93 nm-es, 3+1 szobás, összközművesített családi ház! Az ingatlan csendes, nyugodt, rendezett környéken található. A telek mérete 1279 nm,kertje gondozott! Vegyes falazatból épült - 1,5 méte...
    • Eladó ház, Lakás - Encs
    1 napja, 10 órája
    21 500 000 Ft
  • Eladó Ház, Encs
    Encs
    Eladó Encs-Abaújdevecseren 4361 négyzetméteres telken egy kis ház és egy hosszú paraszt ház. A telek kb. 20 méter széles és közel 200 méter hosszú ami nagy részben körül van kerítve. A kis ház lakható amely egy szoba, konyha, előtér és fürdőből áll. ...
    • Eladó ház, Lakás - Encs
    1 napja, 10 órája
    5 500 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Fortuna Emil

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Encs