Ezt a hirdetést archiválták.

#ERCSI #DUNAIPANORÁMA #KIADÓ #ÖNÁLLÓ #CSALÁDIHÁZ #MUNKÁSSZÁLLÁSNAK - Ercsi

Ercsi
4 éve, 8 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Kiadó Családi ház, Ercsi, Gozsdu Elek utca, 170nm, 500000 Ft
    Ercsi, Gozsdu Elek utca
    Nagy családnak, 2 generációnak, vállalkozásnak egyaránt alkalmas, újszerű, tágas, kényelmes,EXTRÁKKAL FELSZERELT (hidromasszázs kád, design beltéri ajtók, igényes burkolatok, igényes beépitett konyha) ERCSI RÓZSADOMBJÁN,- közel a Dunához- ez a 2 laká...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Ercsi
    4 hónapja, 2 hete
    500 000 Ft
  • Régen frissült
    Ercsi, Ercsi
    1 fő részére szoba kiadó hosszú távra Ercsi központjában, kertesházi övezetben. Az ár tartalmazza a rezsit! Egy havi kaució szükséges!...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Ercsi
    7 hónapja
    120 000 Ft
  • Régen frissült
    Ercsi, Tisztilakótelep, Berzsenyi u
    Ercsiben zárt udvarban,2szobás magasföldszinti,hosszú távra kiadó. 95ezer+rezsi. 1havi kaució. 06304008235....
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Ercsi
    2 éve, 8 hónapja
    95 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4783261
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Albérlet, kiadó lakás, ház
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 230
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Ercsi kifejezetten csendes zsákutcájában, DUNÁRA NÉZŐ ÖRÖKPANORÁMÁS, 3 szintes, 230 nm-es családi ház, 1700 nm-es gondozott telken, számlaképesen, hosszútávra MUNKÁSSZÁLLÁS CÉLJÁRA KIADÓ!

 

       --------------------Budapest közelében, Százhalombattától 10 percre --------------------

 

10 főnek kényelmes, de a fotókon látható 45 nm + tetőteres szerkezetkész rész befejezésével további férőhelyek kialakíthatók, többféle konstrukcióban.

 

Ha távoli munkavégzés miatt nem tudnék mindennap a családom mellett lenni, nem lenne mindegy, milyen körülmények között és szálláson töltöm el a kevés kis pihenőidőmet.

 

 

Az ajánlatban szereplő kiadó családi házban is vannak szobák, ahová ágyakat lehet elhelyezni, mint bármely szálláson, viszont, ha annál többre becsüli embereit, mint sem csak ágyakat bérelne, ahol lehajthatják fejüket és fontosak az alábbi - nem elhanyagolható részletek -, lehet, hogy egymást keressük. 

 

 

Muszáj, a minden túlzás nélküli, csodás dunai panorámával kezdenem. Fáradtan hazaérve szívesebben gurítanék le egy sört a kollégákkal a teraszon a Dunát szemlélve, mint sem török sorozatokat nézzek egy cella méretű szobában. Panorámából több is van, van a kertben, a nagy méretű teraszon és a felső hálószobából, különösen annak erkélyéről csodálható, ezért gondolom utóbbiban majd a brigádvezető alszik, vagy döntsön a szkander.

 

 

Sör után, közben, előtt, alatt megéhezik az ember, még az is, aki ilyen hülyeségeket írogat mint én, nem, hogy a fizikai munkát végző.

Ha marad még egy kis energia és vallják, hogy a mirelit pizzán túl is van élet, na itt aztán lehet jókat főzőcskézni. A hűvös szuterénben található nagy méretű, brigádbulikra (komolyabb cég esetén megbeszélések, meetingeknek) is elegendő méretű konyhában. Ha valaki jobban szereti a hagyományos ízeket és a kihívást, az 1800 nm telken bőven talál helyet, ahol bográcsozhat, sőt itt még főzőversenyt is lehet rendezni a konkurens brigáddal, hadd lássák, hogy milyen király helyen lakunk.  

 

Különböző férőhelyes hálókból lehet választani, katona élményeimet felidézve nem szeretnék ott lenni, amikor a srácok leboxolják, ki hol alszik. Fürdőből 2, wc-ből 3 gyorsítja az esti, de a főnöknek fontosabb reggeli csúcsot. Csak, hogy ne lehessen kimagyarázni, miért késett a csapat.  

 

Fűthetünk kombi cirkóval, de vegyestüzelésű kazánunk is van, ha spórolnánk. Meddig tart este feldobni a platóra néhány raklapot? 

De a parkból a padot ne!

 

És ha plató.  Az igazán nagyméretű  telken több, inkább sok autó parkolására is van lehetőség és mindenféle eszköz, anyag is elhelyezhető, tárolható. A mindenfélét azért a tulajjal is illik átbeszélni.

 

Az ingatlan biztonságáról a Perzekútor távfelügyelet gondoskodik, bár nem szeretnék annak a helyében lenni, aki kétszeresen is téved, egyszer, amikor bűnözői tevékenységre adja a fejét, másodszor, amikor pont erről a helyre szeretne elhozni valamit (amit nem is ő vitt oda) és váratlanul megérkezik a brigád.  Nem részletezve, de bármi is lenne a végkifejlet, 1 állítás 14 tagadás. Ezt így preventíve írtam, hátha olyanok is olvassák... 

 

Hosszútávú bérlés esetén én még egy céges kutyát is el tudnék képzelni, mert egyrészt nekem is van, másrészt terápiás kollégaként hozzá tudna járulni az emberek jó közérzetéhez. Jókedvű ember, jól és sokat dolgozik, hosszútávon lehet rá számítani. 

 

Nem akarom lázítani a brigádot, de remélem ha beköltöznek még egy medencét kizsarolnak a főnöktől.

 

Mire a végére érek, rá kell jönnöm, ez nem is munkásszállás, ez egy szanatórium!

 

 

  

 

ÚJRATERVEZÉS? ERCSIBE HALADJUNK TOVÁBB EGYENESEN!

 

Hívjon bizalommal!

 

Törköly-Gazdag Gábor

Egyenes Ingatla


Hivatkozási szám: [------]

Elhelyezkedés
Ercsi

 
Elhelyezkedés
Ercsi