Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó családi ház Érd városközpontban

71 900 000 Ft
Érd Városközpont Érd
1 éve, 1 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10484586
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Alapterület (m²): 82
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
ELADÓ CSALÁDI HÁZ / KÚRIA ÉRD VÁROSKÖZPONTBAN

***INGATLANOSOK NE KERESSENEK!***

Eladó egy 19. század végén épült, erősen felújításra szoruló, alacsony rezsijű, füvesített kerttel, ősfával rendelkező bővíthető kúria Érd városközpontban.

A telek 609 nm, a ház teljes alapterülete 169 nm. Ebből 82 nm a jelenleg használható lakótér, a többi jelenleg tároló helyiség, de beépíthető! A lakótér 3 szoba, konyha, fürdőszoba, hosszú folyosó + 7 nm veranda. A ház remek térfelosztású, az egyes terek a folyosóból nyílnak. A ház összkomfortos: víz, villany, gáz, csatorna, internet. A kertben fúrt kút van. A melegvizet villanybojler adja, a lakóterekben konvektoros gázfűtés van. A rezsi a nagyon vastag falak miatt (vegyes falazatú) alacsony.

A gazdasági rész: A házhoz szervesen kapcsolódik egy nagy, 57 nm-es tároló rész és két kisebb. Ezek egybevonhatóak a lakórésszel. A parkolás az udvarban és a nagy tárolóhelyiségben (verandától balra) oldható meg.

A kert: A házhoz tartozik egy előkert (fűzfa, szilvafa, szederfa, tuja, sziklakert, fűszereskert, szőlő) és egy hátsó kert szederfával (ősfa), diófával és konyhakerttel.

A környék: A ház Érd központjában, a Diósdi útról nyíló csendes, aszfaltozott utcában van. Zöldövezeti és oktatási kapcsolatai révén családosoknak kiváló. A Vörösmarty Mihály Gimnázium 5 perc séta, 5 perc az óvoda, a gyermekorvos, a busz, a vasúti megálló, kondi- és fitnessterem, nagyáruház is. Az uszoda 15 perc. A közelben minden további szolgáltatás megtalálható: fodrász, kozmetikus, szolárium, étterem, minőségi pub.

Az épület lakható, jelenleg is lakott, de teljeskörű felújítása – tető, burkolatok, szigetelés, nyílászárók – időszerű.

A ház a gróf Károlyi uradalom része volt, a környék egyetlen 19. századból fennmaradt épülete, hangulatos, jelentős átalakítási lehetőségekkel. Olyan családnak ajánljuk, aki értékeli a klasszikus építészeti környezetet, a kertvárost és a jó frekventáltságot.

Tulajdonlapi megnevezés: Kivett lakóház, udvar, gazdasági épület.

Kapcsolat a hirdetővel

  • 0620967-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Érd

Városközpont
Érd


Hasonló hirdetések

  • Kód: 4665KE Felújított önálló ház, 2 nagy szoba, garázs, műhely, pince, parkosított kert, ásott kút
    Érd, Központ
    Hivatkozzon erre, kód: 4665KE - KIVÁLÓ INFRASTRUKTÚRA - CSENDES, ASZFALTOS MELLÉKUTCA - FOLYAMATOSAN KARBANTARTOTT ÖNÁLLÓ HÁZ - PARKOSÍTOTT KERT FEDETT SÜTŐGETŐVEL, ÁSOTT KÚTTAL - SZERELŐAKNÁS GARÁZS + FEDETT BEÁLLÓ + MŰHELY + PINCE Érd Városközpontb...
    • Eladó ház, Lakás - Érd
    1 hete
    89 900 000 Ft
  • Eladó 100 m2-es családi ház Érd, Városközpont
    Érd, Városközpont
    AKADÁLYMENTESÍTETT, CSALÁDI HÁZ ELADÓ A VÁROSKÖZPONTBAN! TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT INGATLAN, EGYEDI IGÉNYEK MÉG MEGVALÓSÍTHATÓAK! A FELÚJÍTÁS FOLYAMATBAN, VÁRHATÓ BEFEJEZÉS 2024 MÁJUS 15. Ajánlom figyelmébe ezt a központban lévő családiházat ,saját ker...
    • Eladó ház, Lakás - Érd
    2 hónapja
    94 900 000 Ft
  • Eladó 60 m2-es családi ház Érd, Városközpont
    Érd, Városközpont
    ELADÓ CSALÁDI HÁZ A VÁROSKÖZPONTBAN! ELADÓ CSALÁDI HÁZ ÉRDEN, SZINTE TELEK ÁRBAN! KORÁNAK MEGFELELŐ ÁLLAPOTÚ, 2 szobás ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ, KIFOGÁSTALAN KÖZLEKEDÉSSEL! Az összközműves ingatlan felújítandó, szerkezetileg jó állapotú! Önálló, intim kert...
    • Eladó ház, Lakás - Érd
    2 hónapja, 1 hete
    43 750 000 Ft
  • Régen frissült
    Eladó 192 m2-es családi ház Érd, Érd-központ
    Érd, Érd-központ
    ÉRD KÖZPONTBAN, PIACI ÁR ALATT, EGYSZINTES CSALÁDI HÁZ! Érd városközpontban, csendes kertvárosi környezetben, aszfaltozott utcában, jó infrastruktúra mellett (tömegközlekedés, vasút, busz, bevásárlási lehetőség, iskolák, óvoda, bölcsőde....995 nm-es ...
    • Eladó ház, Lakás - Érd
    3 hónapja, 3 hete
    97 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel

  • 0620967-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Érd

Városközpont
Érd