Ezt a hirdetést archiválták.

Kód: 4018KE Érd Postástelepen felújított nappali + 2 szobás családi ház

Érd Postástelep
3 hónapja, 3 hete

Hasonló hirdetések

  • Eladó Ház, Érd
    Érd, Faragó utca
    Érd Fenyves-Parkvárosban, csendes zsákutcában kitűnő adottságú otthon várja új tulajdonosát! A remek elosztású családi ház többféle élethelyzet megoldására is alkalmas. Többgyermekes családoknak ideális a nappali + 4 szobás kialakítás miatt. Könnyen ...
    • Eladó ház, Lakás - Érd
    1 napja, 2 órája
    94 800 000 Ft
  • Érd - Parkváros Égerfa utcai játszótér közelében
    Érd
    Parkvárosban, örökpanorámás telken, összkomfortos és bővíthető ház eladó! Eladó Érd Alsó-Parkvárosban, a Törökbálinti dombokra néző panorámával egy 67 nm -es családiház, melyhez egy külön bejáratú kb. 15 nm-es szuterén garzon is tartozik. A földszint...
    • Eladó ház, Lakás - Érd
    1 napja, 2 órája
    68 000 000 Ft
  • Érd - Parkváros
    Érd
    Érd alsó Parkvárosban, hangulatos, csendes utcában eladó, egy 1970-es években épített, kétszintes, tégla építésű, tehermentes családi ház. Az ingatlan műszaki és esztétikai felújítás után, kényelmes otthona lehet egy nagyobb családnak is. A földszint...
    • Eladó ház, Lakás - Érd
    1 napja, 2 órája
    54 900 000 Ft
  • Érd, Parkváros, csendes zsákutca
    Érd
    Eladó Érd Parkváros csendes zsákutcájában egy 155 m2-es családi ház, 1448 m2-es telken. Az ingatlan tégla építésű, két szintes, az alsó szinten található egy garázs, egy szoba mely a garázs felől, illetve külön bejáraton is megközelíthető, és egy für...
    • Eladó ház, Lakás - Érd
    1 napja, 2 órája
    78 000 000 Ft
  • Érd - Gledicsia u. környéke
    Érd
    Érdliget, örök-panorámás kilátással rendelkező részén, rendkívül igényes családi ház eladó. Az ingatlan földszintjén, a kényelmes méretű előszoba, konyha-étkező (+kamra), nappali, és nagyon nagy méretű fürdőszoba található. A földszinten helyett kapo...
    • Eladó ház, Lakás - Érd
    1 napja, 2 órája
    199 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9233761
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 50
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Hivatkozzon erre, kód: 4018KE

TÖBB MILLIÓS ÁRESÉS! 58.9mFt eredeti ár HELYETT MOST FIX 45mFt!

- KIVÁLÓ INFRASTRUKTÚRA

- TELJES KÖRŰEN FELÚJÍTOTT

- NAPPALI + 2 SZOBA

Érd Postástelep kedvelt részén aszfaltozott utcában 386nm-es telken teljes körűen felújított, nappali + 2 szobás, összesen nettó 50.26nm-es ÖNÁLLÓ családi ház eladó fedett gk. beállóval!

Az egész telek osztatlan közös tulajdonban van, amely ügyvéd által írt használati megosztással van szétbontva. Az ingatlan saját közmű főórákkal felszerelt!

Felosztása: fedett terasz, előszoba - konyha - étkező (8.00nm), nappali (11.31nm), 2 szoba (13.6nm, 10.6nm), fürdőszoba + wc (6.75nm).

Rövid műszaki ismertető: A ház 1980-as években épült, melyet 2016-ban a tégla falazatig teljesen visszabontottak, majd ezt követően újjáépítették. Beton alap. 30-as kisméretű tégla főfalak. 10cm-es dryvit szigetelés. Tégla válaszfalak. Műanyag szerkezetű külső nyílászárók, bukó - nyíló kivitelben, 2 rétegű üvegezéssel. A belső nyílászárók fa szerkezetűek. Fa födém, + álmennyezet, + üveggyapot szigetelés. Cserép fedésű tető, alatta fóliázva.

Villany és vízvezetékek cseréje is történt a felújítások során. Laminált padló és kerámia burkolatok. 3 éve felszerelésre került egy inverteres hűtő-fűtő klíma. Elektromos kapu. A medence a vételár részét képezi. A kertben hátul betonkerítés lett kialakítva.

Közművek: víz, villany, gáz, csatorna bevezetve.

Fűtés és meleg víz ellátás: A ház fűtését kondenzációs kombi gázcirkó üzemelteti, radiátoros hőleadással. A meleg - víz ellátását szintén a cirkó szolgáltatja.

Parkolás: 1 autónak fedett autóbeálló, további 3 autónak térkövezett udvari beállóban lehetséges.

Megközelíthetősége és infrastruktúra kitűnő: A Volánbusz Etele térre közlekedő járatának megállója pár perc sétatávolságra található. Érd Alsó és Érd Felső vasútállomás kb. 10-15 perc séta. Autóval az M7 5 perc, M0 10 perc. Bevásárlási lehetőségek pár perc sétával, míg az iskolák, óvodák és egyéb közigazgatási intézmények akár gyalogosan, de autóval 3-5 perc illetve busszal pár megálló alatt elérhetőek!

Szüksége van hitelre? SEGÍTÜNK!

Bankfüggetlen hitel tanácsadónk díjmentesen áll az Ön rendelkezésére! Keressen bizalommal!

További hasonló ingatlanok találhatóak még a kínálatunkban, melyekért keressenek minket bizalommal.

A hirdetésben szereplő adatok, információk, képek, alaprajzok stb... tájékoztató jellegűek! Irodánk az esetleges elírásokért felelősséget nem tud vállalni!

Tájékoztatjuk a Tisztelt Érdeklődőket, hogy az ingatlan hirdetésében szereplő telefonszám felhívásával Önök hozzájárulnak személyes adataik (név, telefonszám), a hirdetést feladó -Otthonplusz.hu Kft. - által a bizalmas kezeléshez és nyilvántartáshoz.

Elhelyezkedés
Érd

Postástelep

 
Elhelyezkedés
Érd

Postástelep