Ezt a hirdetést archiválták.

Kód: 4250KE Érden 689nm-es telken 2 szobás, 80nm-es + pince, önálló családi ház eladó

Érd
10 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó Ház, Érd
    Érd, Faragó utca
    Érd Fenyves-Parkvárosban, csendes zsákutcában kitűnő adottságú otthon várja új tulajdonosát! A remek elosztású családi ház többféle élethelyzet megoldására is alkalmas. Többgyermekes családoknak ideális a nappali + 4 szobás kialakítás miatt. Könnyen ...
    • Eladó ház, Lakás - Érd
    1 napja, 2 órája
    94 800 000 Ft
  • Érd - Parkváros Égerfa utcai játszótér közelében
    Érd
    Parkvárosban, örökpanorámás telken, összkomfortos és bővíthető ház eladó! Eladó Érd Alsó-Parkvárosban, a Törökbálinti dombokra néző panorámával egy 67 nm -es családiház, melyhez egy külön bejáratú kb. 15 nm-es szuterén garzon is tartozik. A földszint...
    • Eladó ház, Lakás - Érd
    1 napja, 2 órája
    68 000 000 Ft
  • Érd - Parkváros
    Érd
    Érd alsó Parkvárosban, hangulatos, csendes utcában eladó, egy 1970-es években épített, kétszintes, tégla építésű, tehermentes családi ház. Az ingatlan műszaki és esztétikai felújítás után, kényelmes otthona lehet egy nagyobb családnak is. A földszint...
    • Eladó ház, Lakás - Érd
    1 napja, 2 órája
    54 900 000 Ft
  • Érd, Parkváros, csendes zsákutca
    Érd
    Eladó Érd Parkváros csendes zsákutcájában egy 155 m2-es családi ház, 1448 m2-es telken. Az ingatlan tégla építésű, két szintes, az alsó szinten található egy garázs, egy szoba mely a garázs felől, illetve külön bejáraton is megközelíthető, és egy für...
    • Eladó ház, Lakás - Érd
    1 napja, 2 órája
    78 000 000 Ft
  • Érd - Gledicsia u. környéke
    Érd
    Érdliget, örök-panorámás kilátással rendelkező részén, rendkívül igényes családi ház eladó. Az ingatlan földszintjén, a kényelmes méretű előszoba, konyha-étkező (+kamra), nappali, és nagyon nagy méretű fürdőszoba található. A földszinten helyett kapo...
    • Eladó ház, Lakás - Érd
    1 napja, 2 órája
    199 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10206569
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 80
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Hivatkozzon erre, kód: 4250KE

AKCIÓ! MOST -2 MILLIÓVAL OLCSÓBBAN! 56.9mFt helyett 54.9mFt!

VT-1/L ÖVEZETI BESOROLÁSÚ, TÁRSASHÁZ ÉPÍTÉSÉRE IS ALKALMAS INGATLAN ELADÓ! AZ ALAP SZÁMÍTÁS SZERINT 6-7 LAKÁS ÉPÍTHETŐ RÁ!

Érd Tusculanumban aszfaltozott utcában 689nm-es telken eladó egy 2 szobás, összesen 80nm-es (+ pince szint) TEHERMENTES önálló családi ház!

A ház felosztása a következőképpen alakul :

Pinceszint (35nm): garázs (27nm), 2 tároló helyiség (5nm és 3nm).

Földszint (79.5nm): közlekedő (9.5nm), konyha (10nm), étkező (10nm), kamra (3.5nm), fürdő (7nm), wc (2.5m), 2 szoba (20nm és 17nm), terasz (6.5nm).

Rövid szerkezeti leírás: Az ingatlan 1978-ban épült. Beton alap. B30-as tégla főfalak, tégla válaszfalak. Beton tálcás födém. Pala fedésű tető. Fa szerkezetű külső és belső nyílászárók.

Közművek: víz, villany, gáz, csatorna bekötve.

Fűtés és meleg víz ellátás: A fűtés egy FÉG gázcirkóról üzemel radiátoros hőleadókon keresztül, illetve alternatív megoldásként egy vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll. A meleg víz ellátás villanybojlerről történik, éjszakai áram használatával.

Parkolás: a pince szinten 1 gk-s garázsban lehetséges, valamint udvari-felszíni beálló áll rendelkezésre.

Megközelíthetőség és infrastruktúra kiváló! 3 perc sétára találhatóak a helyi Volánbusz megállói, melyekkel Érd Városközpont 5 perces utazással elérhető. A közelben sétatávolságra található iskola és óvoda, templom, valamint egy közért is. Az M7-es autópálya 10 perces autóúttal elérhető, Érd Városközpont autóval 5 perc.

További hasonló ingatlanok találhatók még a kínálatunkban!

Szüksége van hitelre? SEGÍTÜNK!

Bankfüggetlen hitel tanácsadónk díjmentesen áll az Ön rendelkezésére! Keressen bizalommal!

A hirdetésben szereplő adatok, információk, képek, alaprajzok stb... tájékoztató jellegűek! Irodánk az esetleges elírásokért felelősséget nem tud vállalni!

Tájékoztatjuk a Tisztelt Érdeklődőket, hogy az ingatlan hirdetésében szereplő telefonszám felhívásával Önök hozzájárulnak személyes adataik (név, telefonszám), a hirdetést feladó -Otthonplusz.hu Kft. - által a bizalmas kezeléshez és nyilvántartáshoz.

Elhelyezkedés
Érd

 
Elhelyezkedés
Érd