TKR Web Store Licenc

Fertőszéplak Szent Imre utca. 14.
1 hete, 2 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7778704
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Értékesítési szolgáltatás
Leírás
A TKR Web Store egy tudáskezelő rendszer, bemutatkozó weblap és internetes áruház egyben. Letölthető a leírásban szereplő linken - http://bjsoft.eu - keresztül és egy működő - az éles - változata is megtekinthető a https://tkr.banjozsef.hu/tkr10 címen. További információk érhetőek el a https://banjozsef.hu -n és a https://banjozsef.hu/TKR-MR.doc címen keresztül elérhető TKR-Megrendelő kitöltésével, de az ott igényelt információk megadásával bármilyen úton. A https://banjozsef.hu/GDPR.txt -ben elérhetőek a feltételek, a https://banjozsef.hu/tkrwebstore.TXT -ben a rendszer szoftveres információk, míg a letöltés után a http://bjsoft.eu és a https://banjozsef.hu címről a teljes dokumentáció, az összes szoftver és maga a rendszer telepítési információk is elérhetőek.

A megrendelés után küldöm a díjbekérőt, majd a számlát. Garancia a működő rendszer, amit mindenkinek magának kell elérnie az általam bemutatott és használt rendszerhez hasonlóan. Garancia a szoftverre nincs, de bárki meggyőződhet a helyes működésről. A működő rendszert önállóan be lehet üzemelni, majd a feltételek betartásával testreszabni, továbbfejleszteni, stb. .

Kapcsolat a hirdetővel
  • Bán József

  • +363034-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Fertőszéplak

Szent Imre utca. 14.

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Bán József

  • +363034-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Fertőszéplak

Szent Imre utca. 14.