Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó 140 nm-es Családi ház Göd

Göd
5 éve, 5 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó 140 m2-es családi ház Göd, Pálma utca
    Göd, Pálma utca
    ELADÓ FELÚJÍTANDÓ CSALÁDI HÁZ GÖD KÖZPONTI RÉSZÉN, CSENDES KÖRNYEZETBEN, KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉSI LEHETŐSÉGEKKEL!A családi ház 140 nm-es, egy szintes, felújítandó, amely 1970-ben épült. Az épület szerkezete és alapja megfelelő állapotú, azonban a víz-és vi...
    • Eladó ház, Lakás - Göd
    1 napja, 9 órája
    72 500 000 Ft
  • Eladó 148 m2-es Családi ház Göd
    Göd
    ÚJ ÉPÍTÉSŰ GARÁZSOS CSALÁDI HÁZ ELADÓ GÖDÖN! ALACSONY ENERGIA-FELHASZNÁLÁS! 2 DB. INVERTERES HŰTŐ-FŰTŐ KLÍMA! KÖNNYEN MEGKÖZELÍTHETŐ ASZFALTOS SAROKTELKEN, CSENDES KÖRNYEZETBEN! Göd csendes aszfaltos utcájában eladó 140 nm-es kétszintes garázsos csal...
    • Eladó ház, Lakás - Göd
    2 napja, 3 órája
    108 000 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Göd, 140nm, 107000000 Ft
    Göd
    Alsógödön eladásra kínálok egy ÚJ ÉPÍTÉSŰ házat! A telek 366 nm-es az épület két szinten összesen nettó 140,07 nm, alsó szint nettó 80,90 nm, a felső szint nettó 59,17 nm. Az ingatlan hosszirányban észak-kelet, dél-nyugat tájolású, négy szoba + nappa...
    • Eladó ház, Lakás - Göd
    4 napja, 5 órája
    107 000 000 Ft
  • Eladó ház, Göd
    Göd
    ELADÓ FELÚJÍTANDÓ CSALÁDI HÁZ GÖD KÖZPONTI RÉSZÉN, CSENDES KÖRNYEZETBEN, KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉSI LEHETŐSÉGEKKEL!A családi ház 140 nm-es, egy szintes, felújítandó, amely 1970-ben épült. Az épület szerkezete és alapja megfelelő állapotú, azonban a víz-és vi...
    • Eladó ház, Lakás - Göd
    1 hónapja, 1 hete
    72 500 000 Ft
  • Régen frissült
    Eladó ház, Göd
    Göd, Pálma utca
    ELADÓ FELÚJÍTANDÓ CSALÁDI HÁZ GÖD KÖZPONTI RÉSZÉN, CSENDES KÖRNYEZETBEN, KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉSI LEHETŐSÉGEKKEL! A családi ház 140 nm-es, egy szintes, felújítandó, amely 1970-ben épült. Az épület szerkezete és alapja megfelelő állapotú, azonban a víz-és v...
    • Eladó ház, Lakás - Göd
    6 hónapja, 3 hete
    72 500 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4472367
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 7
  • Alapterület (m²): 140
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
"Eladó Gödön, Felsőgödön egy nettó 140 nm-es családi ház 750 nm-es telekkel.

Az ingatlan jellemzői:
A 2 szintes ház földszintjén van egy nappali, egy szoba, egy dolgozó szoba, konyha étkezővel, zuhanyzós fürdő WC-el, és egy kamra (spejz). Az étkezőből nyíló ajtón is kijutunk a fedett nagyméretű (kb 20-25 nm-es) teraszra. A dolgozó szobából szintén kijuthatunk a kertbe.
Az emeleten (tetőtér) egy társalgóból (előtérből) nyílik minden helyiség 4 szoba és egy kádas fürdő WC-el. A szobák elhelyezkedését tekintve 2-2 között helyezkedik el a fürdő, így akár össze is nyithatók, ha valaki csak 2 nagyméretű szobát szeretne az emeleten.
Fűtése gázcirkó radiátoros hőleadókkal, és egy cserépkályha, mely nem csak látványos, de hangulatos is. Illik a ház egyediségébe. A házat 15 éve felújították, új tetőt kapott, a villany és vízhálózat is megújult. 10 cm-es szigetelés került az épületre. A földszinten műanyag nyílászárók vannak, míg az emeleten szintén szigetelt de fából készültek.
A teraszról megközelíthető egy 25-30 nm-es kis garzon, mely tovább bővíthető, ez engedély is meg van rá. jelenleg is lakható, de kisebb felújítás után nagyon lakályos kis otthon válik belőle. Így akár több generáció is együtt élése is lehetséges, de akár csak nyári konyhaként is funkcionálhat. Fedett gépkocsi beálló van a ház mellett, mely több autó számára is elegendő helyet biztosít. Az udvar, kert úgy lett kialakítva, hogy élhető gyermekek számára is. Az Ilka patak egyik kis mellék ága külön hangulatot ad a helynek. Egy kis hidacska ível át rajta. Rendezett a kertben kút is található, könnyedség a locsolásban.
A Duna-part 8-10 perces sétával elérhető. Csendes, nyugodt,környék jó szomszédokkal.
Közlekedés: Volán buszmegálló ~5-6 perc, míg a vonat ~5-8 percnyi távolságban van. Vonat 20-30 percenként Budapest Nyugati pályaudvarra, a busz szintén 20-30 percenként Újpesten keresztül az Árpád hídhoz érkezik Autóval a 2-es főúton és az új M2-es főúton ~ 25 perc alatt érünk a fővárosba.

Gödön óvoda iskola, középiskola, bevásárló helyek, posta, orvosi rendelő, éttermek, önkormányzat, a Duna-part, a Nemeskéri parkerdő mind az itt lakók kényelmét szolgálja.
Göd várost a Dunakanyar kapujának nevezik. A Dunakanyar legtisztább levegőjével büszkélkedhet. Göd Budapesttől északra, a 2. sz. főút mellett helyezkedik el, a Duna bal partján, Budapest és Vác között, a fővárostól mintegy 20 km-re.

Megközelíthető: Budapestről a 2. sz. főúton, Dunakeszin keresztül, az M2 jelű autóúton, valamint a Budapest-Szob vasútvonalon. Volán busz járatok az Árpád hídtól Gödön át Vácig közlekednek. A városon keresztül halad a Budapestet a Duna-kanyarral összekötő kerékpárút.

Főbb természeti értékei: 5 km hosszú Duna part, a Gödi sziget, termálvizű fürdő-strand.

Felkeltettem érdeklődését?
Eladni vagy venni, bérelni vagy bérbe adni szeretne?
Hívjon bizalommal!
85344
A Dr.Makkos Ingatlan Centrum franchise irodák nyitásához partnereket keres Budapestről és az ország egész területéről."
Hivatkozási szám: 85344

Elhelyezkedés
Göd

 
Elhelyezkedés
Göd